Käyttöohjeet ja usein kysytyt kysymykset SIMPLY INVENTS

Niin käytännöllistä!
Löydä vastajauhetun kahvin maku uudelleen.

Viite : GT300831

Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Myllyn puhtaanapito on olennaista, jos halutaan tavoitella parasta mahdollista makua. Useimmat kahvipavut sisältävät öljyjä, joiden aromi voi ajan myötä voimistua ja näin ollen muuttaa kahvisi makua. Tyhjennä jauhetun kahvin astia joka käyttökerran jälkeen.
Irrota kahvimylly aina pistorasiasta ennen kuin puhdistat sen. Varmista, että kahvimylly, virtajohto ja pistoke pysyvät kuivina. Älä käytä laitteen puhdistamisessa hankaavia pesuaineita tai hankaustyynyjä.
Tarkista, että laite on kytketty pistorasiaan ja että kansi on kunnolla paikallaan.
Jos se ei silti käynnisty, ota yhteyttä maahantuojan kuluttajapalveluun.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Pyydä valtuutettua huoltopalvelua vaihtamaan se vaaran välttämiseksi.
Suosittelemme säilyttämään niitä viileässä ja kuivassa. Niitä tulisi säilyttää läpinäkymättömässä ja ilmatiiviissä astiassa. Happi ja kosteus ovat kahvin pahimpia vihollisia. Kahvi menettää ominaisuutensa pian jauhamisen jälkeen: Kosteus muuttaa sen aromeja ja makua, jolloin kahvi väljähtyy ja muuttuu mauttomaksi. Happi hapettaa jauhetun kahvin ja kitkeröittää makua. Pavut tulisi siksi jauhaa juuri ennen kahvin suodattamista.
Se riippuu käyttämästäsi kahvinkeittimestä. Espressokeittimessä käytettävä jauhe tulee olla paljon hienompaa kuin suodatinkahvinkeittimessä käytettävä.
Kahvin jauhaminen juuri ennen keittämistä säilyttää sen aromit ja maun.
Kokonaiset kahvipavut säilyvät useita kuukausia. Kun ne on jauhettu, kahvi menettää pian arominsa. Jauhettu kahvi säilyy huoneenlämmössä 7–10 päivää. Suosittelemme jauhetun kahvin aromien säilyttämiseen seuraavia toimenpiteitä: Säilytä jauhettua kahvia läpinäkymättömässä ja ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa, jossa se säilyy kuukauden verran.
Jos kahvimyllyssä on tehdasasenteinen terä, sillä voi jauhaa mausteita, pähkinöitä ja kokonaisia jyviä. Jos kahvimylly on varustettu murskainlevyillä, sillä voi jauhaa ainoastaan kahvipapuja.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.
Lisävarusteet