Innovation_Bandeau_934x198_FI.png

Innovointi on erottamaton osa meitä

Olemme vakuuttuneita, että innovointi on menestyksen avain.

Tefalin työntekijät käyttävät teknologian, ergonomian, tuotteiden päivittäisten käyttötapojen ja kuluttajatottumusten tuntemustaan, jotta he voivat arvioida kuluttajien tarpeita ja kehittää uusia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka helpottavat arkea.

Kuuntelemalla kuluttajia voimme tarjota innovaatioita, jotka muuttavat arkisia tottumuksia parempaan suuntaan.

Mitä innovaatio tarkoittaa Tefalilla?

Tuotekehitystiimimme seuraa jatkuvasti uusimpia teknologioita ja kuluttajien odotuksia.

Etsimme innovaatioita uusilta alueilta, joita ei välttämättä heti yhdistäisi tuttuihin kodin laitteisiin. Kehitys on meille tärkeää, ja hyödynnämme yliopistoja ja niissä tehtyä tutkimustyötä tietyillä alueilla, kuten kypsennysprosessissa. Haemme ideoita myös huippukokeilta, kuten Jamie Oliverilta, jonka kanssa kehitimme tiiviissä yhteistyössä huippulaadukkaita keitto- ja paistoastioita sekä helppokäyttöisiä pienkoneita.

Voit tutustua innovaatioportaaliimme ja esimerkkeihin merkittävistä innovaatioistamme täällä.

Freemove

Johdoton silitysrauta – täydellistä liikkumisen vapautta!

Näppärä Freemove on täysin johdoton. Silitysrauta latautuu ohuessa telineessä, joka kytketään pistorasiaan ja voidaan kiinnittää silityslautaan.

Jatkuva lataus: Aina kun silitysrauta lasketaan käsistä, se laitetaan pohja edellä telineeseen latautumaan. (Sitä ei siis laiteta pystyasentoon johdollisten silitysrautojen tapaan.)

Ergonominen pohja: Pohjan suunnittelussa on huomioitu käyttäjän luonnollinen vaakasuuntainen liike silityksen aikana. Iskuja vaimentava kupu ohjaa silitysraudan tasaisesti paikoilleen.

KATSO VIDEO

Thermo-Spot®

Thermo-Spot® on täydellisen kypsennyksen salaisuus!

Tiesitkö, että paistinpannun oikeaoppinen esikuumentaminen on ratkaisevaa lopputuloksen kannalta? Uunin tavoin pannu tulee esilämmittää ennen paistamista, jos haluat parhaat tulokset.

Thermo-spot®-lämpötunnistimen avulla voit turvallisesti valmistaa täydellisiä aterioita perheellesi ja ystävillesi.

Miten se toimii? Toimintaperiaate on yksinkertainen. Pannun sisäpinnassa on tunnistin, joka muuttuu punaiseksi, kun sopiva paistolämpötila on saavutettu.

Thermo-Spot®-kuvio näkyy selvästi ennen kuumenemista. Pannun kuumentuessa väri alkaa muuttua. Kun pannun lämpötila on sopiva, Thermo-Spot®-kuvio on kokonaan punainen. Näin varmistat, että lämpö jakautuu tasaisesti ja lämpötila on optimaalinen valmistaessasi ruokaa.

Thermo-Spot® on useimmissa Tefalin pannuissa, kasareissa ja sähkölaitteissa (esimerkiksi paistotasossa ja grillissä).

Ota kaikki irti ruoanlaitosta alusta loppuun! 

KATSO VIDEO

Smart Technology

Tefal esittelee Smart Technology™ -teknologian, jonka myötä silitys on vaivatonta ja lopputulos täydellinen. Uusi teknologia säätelee generaattorin lämpötilaa ja höyryä sähkötoimisesti. Voit valita parhaan mahdollisen höyryn ja lämpötilan yhdistelmän napin painalluksella, ja silittäminen on helppoa ja nopeaa.

Lopputuloksesta ei enää tarvitse tinkiä, ja silittäminen on turvallista ja helppoa ilman erillisiä säätöjä.  

Optimaalinen yhdistelmä napin painalluksella


Tämän erittäin helppokäyttöisen toiminnon avulla voit valita optimaaliset yhdistelmät, esiasetukset, lämpötilan ja höyrymäärän yhdellä painalluksella.
Intuitiivisia ja innovatiivisia tuotteita

Tefalilta löydät erilaisia höyrysilityskeskuksia kaikkiin tarpeisiin. Ne tarjoavat täydellisen yhdistelmän helppoa manuaalista ja automaattista hallintaa. Tefalin ansiosta jokainen voi saavuttaa täydellisen silitystuloksen!

Hyvä tietää

3 askelta täydelliseen silitystulokseen:
 

  • Kosteuta ja pehmitä kankaat, niin silittäminen on helpompaa
  • Silitysraudan kuuma pohjalevy kuivattaa ja silottaa kuituja.
  • Älä viikkaa vaatteita heti silityksen jälkeen, jotta vältät taitokset.

Oletko valmis silityksen uuteen aikakauteen?

Nauti Tefalin höyrysilityskeskusten älykkäästä teknologiasta.

KATSO VIDEO