Kaikki OLEOCLEAN FRYER COMPACT FR7016-lisätarvikkeet ja varaosat

 Suodattaa öljyn automaattisesti ja säilyttää puhtaan öljyn seuraavaa käyttökertaa varten

Ainutlaatuinen kansainvälisesti patentoitu Oleoclean-teknologia

Oleoclean Compact 2 L on ainutlaatuinen, sillä se suodattaa öljyn täysin automaattisesti. Kun ruoka on friteerattu, kytke keitin pois päältä ja käännä säädin automaattisen suodatuksen asentoon. Kun öljy jäähtyy, se valuu siivilän läpi säilytysastiaan. Öljy on siis aina puhdasta, ja sitä voi käyttää useita kertoja.

Oleoclean Compactin ansiosta friteeraus onnistuu helposti! Keittimen tilavuus on 2 litraa, joten sillä voi valmistaa jopa 800 g ruokaa. Irrotettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö on kestävä ja helppo puhdistaa. Kantta voidaan käyttää friteerauksen aikana. Kannessa on kiinteä metallisuodatin ja läpinäkyvä luukku.

Keittimen osat on helppo puhdistaa, sillä säiliön, kannen, friteerauskorin ja säilytysastian voi irrottaa helposti ja pestä astianpesukoneessa.

Oleoclean Compact on puoliammattimainen friteerauskeitin, jossa on cool zone -järjestelmä ja upotettava kuumennusvastus. Tämä tehokas, kätevä ja helppokäyttöinen keitin on yksi Tefalin parhaista malleista ranskalaisten perunoiden ystäville. Siinä on kaikki tarvittava täydellisten ranskalaisten perunoiden ja herkullisten friteerattujen ruokien valmistamiseen.

Viite : FR701616

4 lisävarustetta tuotteelle OLEOCLEAN FRYER COMPACT FR7016

 • Musta kahva SS-204023
  Musta kahva SS-204023

  Poista paistokori ilman palovammoja

  3,80 €
   
  Saatavissa varastosta.
 • Rasvakeittimen kattila SS-203747
  Rasvakeittimen kattila SS-203747

  Täydellisten ranskanperunoiden valmistamiseen!

  16,90 €
   
  Saatavissa varastosta.
 • Paistokori SS-992548
  Paistokori SS-992548

  Valuta ranskalaiset perunat hyvin ennen syömistä.

  7,00 €
   
  Saatavissa varastosta.