Suojattu maksu

Tefal-lisävarustekauppasi tekee kaikkensa verkossa lähetettyjen tietojen luottamuksellisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Tätä varten verkkosivustolla käytetään yhtä vakioturvamoduuleista suojelemaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät henkilötietoihin ja maksutapoihin: SSL (Secure Socket Layer). SSL:n avulla arkaluontoisia tietoja, kuten luottokortin numeroita ja kirjautumistietoja, voidaan siirtää turvallisesti. Se on yleisin turvallisista sähköisistä kaupankäyntistandardeista.

Aina kun URL-osoite alkaa https:// tefal.fi // (missä ”s” tarkoittaa turvallista), arkaluontoiset tietosi salataan tietokoneesi ja palvelimemme tai Société Généralen jonkin maksuportaalin välillä eikä välikäsillä ole pääsyä kyseisiin tietoihin.

Voit maksaa luottokortilla (Visa, Eurocard, Mastercard). Antamasi pankkitiedot turvaa kumppanimme Société Générale. Yritys SIS ei osallistu maksutapahtumaprosessiin ja säilyttää vain kumppanimme Société Généralen toimittamat maksujen viitetiedot. SIS-yritystä ei voida täten pitää vastuussa, mikäli maksamisessa ilmenee hankaluuksia. Kumppanimme Société Générale antaa mahdollista lisätukea, jota tarvitaan maksuongelmien ratkaisemiseksi.