TEFAL PRO STYLE ONE IT2460

PRO STYLE ONE IT2460 Nopeaa ja helppoa höyryttämistä kotona

Nopea ja helppo höyrystin aina käden ulottuvilla

Säädettävän höyryntuoton ansiosta Tefal ProStyle One IT2461E0 -vaatehöyrystin poistaa helposti rypyt kaikenlaisista kankaista. Se on myös täydellinen väline vaatteiden raikastamiseen ja puhdistamiseen!

Tefal ProStyle One IT2461E0 vaatehöyrystin: NOPEAA JA TEHOKASTA HÖYRYTTÄMISTÄ KOTONA  

Tefal Pro Style One -vaatehöyrystin poistaa rypyt vaivatta kaikenlaisista kankaista. Tämä erittäin tehokas vaatehöyrystin säästää aikaa, sillä se kuumenee 45 sekunnissa. Se sopii sekä viime hetken huolitteluun että perinpohjaiseen höyryttämiseen. Nyt voit unohtaa silityslaudan ja pesulakäynnit. Tässä pienikokoisessa mutta erittäin tehokkaassa vaatehöyrystimessä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin kätevän ja helppokäyttöisen. Vaatteiden lisäksi sillä voidaan raikastaa tai puhdistaa myös sohvia, verhoja ja lakanoita. Irrotettavan vesisäiliön ansiosta laitteessa ei ole liikkumista rajoittavaa höyryletkua. Tämä vaatehöyrystin säästää sekä aikaa että vaivaa: siinä on erinomainen 1 800 W teho ja 35 g/min höyryntuotto, mikä mahdollistaa höyryn tunkeutumisen syvälle kuituihin.
Välttämättömät
 • Säästää aikaa ja viimeistelee tarkasti

  Suuri metallinen höyrykärki poistaa tehokkaasti rypyt kaikista kankaista 

 • Kuumenee nopeasti

  Käynti pesulassa ei enää ole tarpeen. Tekstiilihuolto sujuu aiempaa nopeammin, sillä laite kuumenee 45 sekunnissa, eikä silityslautaa tarvita.

 • default

  Helppokäyttöisyyttä

  Yksinkertainen virtakytkin sekä 1,5 litran vesisäiliö jatkuvalla täytöllä – voit silittää jopa 40 minuuttia keskeytyksettä. Täydellinen ratkaisu intensiiviseen höyrytykseen ja viime hetken silauksiin. 

   

 • Raikastaa ja puhdistaa

  1800 W teho ja 35 g/min höyryntuotto mahdollistaa höyryn tunkeutumisen syvälle kankaan kuituihin, joten voit raikastaa ja puhdistaa kaikenlaisia vaatteita.

 • Sopiva kaikille tekstiileille

  Kaksi höyryasetusta, joiden avulla poistat rypyt arimmistakin kankaista.

 • default

  Mukana tekstiiliharja ja käsine

  Tekstiiliharja avaa kankaan kuitujen sidokset, jotta höyry tunkeutuu syvemmälle – ihanteellinen taitosten poistamiseen paksuista kankaista

Käyttöohjeita ja takuutiedot