Rapeat kampasimpukkanyytit pistaasien ja parmesaanin kera

Rapeat kampasimpukkanyytit pistaasien ja parmesaanin kera

Alkupala

  • 4

    Ruokailijoita

  • Kallis

    Hinta

  • Vaikea

    Vaikeus

  • Valmistusaika

  • Kypsennysaika

Ainekset

  • 500 g katkaravunpyrstöjä
  • 110 g tuoretta inkivääriä
  • 2 vihersipulia
  • 8 keitettyä kastanjaa
  • 2 valkuaista
  • 10 ml sherryä
  • 25 g maissitärkkelystä
  • Suolaa
  • Sweet & sour -kastike: 100 ml ananasmehua
  • 55 ml viinietikkaa
  • 55 ml ketsuppia
  • 25 g sokeria
  • 25 g maissitärkkelystä

Valmistus

Sekoita inkivääri, sipulit, kastanjat ja katkaravut keskenään. Sekoita ne sitten sherryyn, munanvalkuaisiin ja maissitärkkelykseen. Mausta suolalla.

Muotoile pieniksi pyöryköiksi.

Pyörittele leivänmuruissa ja friteeraa.

Valuta ja tarjoile.

Sweet & sour -kastike: Laita kaikki ainekset kasariin. Kiehauta sekoittaen samalla.

Tarjoile kuumana.