Fetajuustopasta

Fetajuustopasta

Pääruoka

  • 2

    Ruokailijoita

  • Halpa

    Hinta

  • Todella helppo

    Vaikeus

  • Valmistusaika

  • Kypsennysaika

Ainekset

  • 100 g kypsentämätöntä farfalle-pastaa
  • 24 kirsikkatomaattia
  • 180 g fetajuustoa
  • 4 basilikanlehteä
  • Puolen sitruunan kuori raastettuna
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistus

Kypsennä farfalle-pasta suolatussa vedessä, kunnes sen kypsyys on al dente. Kaada vesi pois ja lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä. Sekoita ja siirrä sivuun odottamaan.

Kuumenna uuni 220 asteeseen.

Puolita kirsikkatomaatit. Hienonna basilika.

Sekoita kulhossa kirsikkatomaatit, basilika, raastettu sitruunankuori ja pinjansiemenet.

Lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä, mausta ja jaa minimuotteihin.

Leikkaa fetajuusto suuriksi kuutioiksi ja aseta ne kirsikkatomaattien päälle.

Aseta kannet muottien päälle ja paista 20 minuuttia.

Ota muotit pois uunista ja poista kannet. Lisää pasta, sekoita ja tarjoile välittömästi.