Käyttöohjeet ja usein kysytyt kysymykset Tweeny 2-in-1 NI5010E0

Helpota arkeasi Silitä tai höyrytä kuten haluat

Uusi tapa silittää

Tweenyssä on kaksi laitetta samassa: sitä voi käyttää sekä höyrysilitysrautana että vaatehöyrystimenä. Höyrysilitysrautana se silottaa moitteettomasti paksuimmatkin kankaat, ja vaatehöyrystimenä se poistaa rypyt myös kaikkein arimmista ja hienoimmista kankaista. Asetuksia ei tarvitse säätää, joten kuka tahansa osaa käyttää laitetta.

Viite : NI5010E0

Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Vesipiiri on täytettävä kun käytät tuotetta ensimmäistä kertaa, ja aina, kun olet vaihtanut kalkinpostokasetin. Tehdäksesi tämän, sinun pitää:
- Painaa On/Off -nappia viiden sekunnin ajan: pumppu valmistautuu täyttämään vesipiirin.
- Odota 1 minuutti ja 40 sekuntia, kun merkkivalo vilkkuu (älä huoli äänestä, jota pumppu pitää tämän prosessin aikana; älä paina höyrynsäädintä).
- Kun merkkivalo on päällä jatkuvasti, laite on valmis käytettäväksi.
Varmista, että irrotat vesisäiliön tuotteesta aina, kun käsittelet tuotteen kalkinpoistokasettia.

Kun vaihdat kalkinpoistokasettia, varmista, että poistat sen kaksi (punaista) korkkia. Suosittelemme tekemään tämän silloin, kun laite ei ole lämmin eikä se ole kytkettynä sähköverkkoon.
Seuraa vesipiirin täyttömenettelyjä.
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Veden taso vesisäiliössä on liian matala ==> Irrota laite seinästä ja täytä vesisäiliö.
Pumppua ei ole aktivoitu ==>Pidä höyrynsäädintä painettuna muutaman sekunnin ajan pumpun aktivoimiseksi.
Irrotettavaa säiliötä ei ole asennettu oikein ==> Tarkista laitteesta säiliön oikea asettelu.
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Vesisäiliötä ei ole asennettu oikein tai sen sulkuventtiili ei ole kunnolla kiinni ==> Tarkista, että venttiili on kiinni ja säiliö on asennettu laitteeseen oikein.
Laitteessasi on kalkkijämiä, katso ohjeiden ”Kalkinpoisto”-kohta.
Höyrysäädin on jatkuvan höyryntuotannon asennossa. Vapauta se painamalla sitä kerran.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Ehkäise vaaratilanteita vaihdattamalla se uuteen valtuutetussa huoltoliikkeessä.
Varmista, että kalkinestokasetti on asennettu oikein. Tarkista, että postit kasetista kaksi punaista sinettiä ennen sen asentamista.

Jos laitteesi tuottaa vain vähän höyryä tai ei tuota höyryä ollenkaan, tarkista seuraavat:
- Seurasitko käyttöohjeissa kuvattuja aloitusmenettelyjä (ensimmäinen käyttö) oikein?
- Vesisäiliö tyhjeni kokonaan käytön aikana. Jotta laitteen pumppu käynnistyy uudelleen, paina höyrynsäädintä (kytkin) höyryntuotannon uudelleenaloittamiseksi.
-Jos vaihdoit kalkinpoistokasetin äskettäin, seuraa vesipiirin täyttöpumpun alustusmenettelyä.
- Tarkista, että kalkinpoistokasetin punaiset korkit on poistettu oikein. Jos niitä ei poistettu asennuksen yhteydessä, ne voivat jäädä jumiin tuotteen suuaukkoon. Poista ne pinseteillä.

Jos laitteesi ei tästä huolimatta tuota höyryä, käänny käyttöohjeiden puoleen tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Suosittelemme käyttämään tuotetta niin, että pohjan kärki osoittaa ylös, ja että höyrynsäädintä ei pidetä painettuna.

Pohjasta saattaa vapautua vettä, savua tai hajua tuotteen ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Tämä johtuu valmistusprosessista, eikä sillä ole vaikutusta sinuun, tuotteeseesi tai tekstiileihisi. Tämä loppuu muutaman käyttökerran jälkeen.

Varmista, ettet automaattisesti käynnistä tuotettasi "First Time Start-up” -tilassa (käynnistys ensimmäistä kertaa) tai "Start-up After Anti-scale Cartridge Change” -tilassa (käynnistys kalkinpoistokasetin vaihdon jälkeen) (paina ON/OFF -nappia viiden sekunnin ajan). Näitä tiloja on käytettävä ainoastaan ensimmäisen käyttökerran yhteydessä tai kalkinpoistokasetin vaihtamisen jälkeen. Aina, kun käynnistät laitteesi muuten, paina ON/OFF -nappia oikein.

Jos laitteesi tästä huolimatta sylkee vettä, käänny käyttöohjeiden puoleen tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kalkinpoistokasetti on lähestymässä käyttöikänsä loppua; kasetti pitää vaihtaa. Kun kasetti on vaihdettu, seuraa pumpun alustusmenettelyjä.
Kun kalkinpoiston merkkivalo pysyy päällä, kalkinpoistokasetti on vaihdettava välittömästi. Jos kalkinpoistokasettia ei vaihdeta, laite menee automaattisesti pois päältä.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.
Lisävarusteet