Käyttöohjeet ja usein kysytyt kysymykset BBQ 3 IN 1 TABLE BLK NORDIC

Viite : BG910815

Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Pidä valuma-astiassa aina vettä (mallista riippuen). Tämän avulla tirisevät nesteet ja rasva liukenevat veteen eivätkä aiheuta käryä tai liekkejä.
Ensimmäisellä käyttökerralla syntyy kuitenkin jonkin verran savua. Tämä on normaalia, eikä se kestä kauaa. Jos savuaminen jatkuu, varmista, että grillilevy on puhdistettu kunnolla.
Ei, älä koskaan käytä foliota tuotteen kanssa – kypsentäminen ”folionyyteissä” ei ole sallittua.
Paistoa varten lisättävä vesi luo paistonpinnan alle viileän vyöhykkeen, johon kaikki rasva putoaa ja jää, jolloin rasva ei päädy palamaan kuumalle pinnalle ja aiheuta käryä ja liekkejä.
Käytä ainoastaan puisia, muovisia tai lämpömuovisia välineitä. Metallivälineet voivat vaurioittaa grillin tarttumatonta pinnoitetta.
• Varmista, että puhdistat tuotteen jokaisen käytön jälkeen: puhdista grilli ruoanlaitosta jääneestä rasvasta ja mistä tahansa mahdollisesti rasvasta likaantuneista osista, tyhjennä ja puhdista rasvapelti.
• Älä koskaan aseta alumiinifoliota lämmityselementin ja ritilän väliin tai suoraan paistoritilälle.
• Jotkut elintarvikkeet, joissa on kuori (kokonainen makkara, kieli, siipikarja) tai suuret lihapalat, voivat roiskua varastoituneista kiehuvista nesteistä. Tästä syystä suosittelemme puhkaisemaan ne veitsellä tai haarukalla ennen kypsennystä.

Muistutamme, että älä jätä tuotettasi ilman valvontaa käytössä olevan ruoan kanssa (esilämmitys ja/tai kypsennys).
Puhdistamista voi helpottaa purkamalla tuotteet osiin. Ritilä, paistolevy ja vesisäiliö voidaan pestä astianpesukoneessa. Grillin runko on hyvä pyyhkiä jokaisen käyttökerran jälkeen. Grilliä ei saa upottaa veteen.
Kytke grilli pois päältä käytön jälkeen ja irrota virtajohto. Odota, kunnes grilli on täysin jäähtynyt, ennen kuin puhdistat sen. Ritilät, kahva ja alusta voidaan pyyhkiä sienellä ja astianpesuaineella.
Lämmityselementtiä ei saa puhdistaa. Jos se on todella likainen, odota, kunnes se on jäähtynyt, ja pyyhi se kuivalla liinalla.

Varmista, että puhdistat tuotteen jokaisen käytön jälkeen: puhdista grilli siten, että paistorasva irtoaa, ja tyhjennä ja puhdista myös vesikaukalo.
Jos grillaat tuulisessa paikassa, paistopinta saattaa jäähtyä ja grillaamisessa kestää kauemmin.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Pyydä valtuutettua huoltopalvelua vaihtamaan se vaaran välttämiseksi.


Löydä ensin kaikki Aromati-Q-grillin osat.
Vaihe 1: Aloita kiinnittämällä kansi
Vaihe 2: Rakenna Aromati-Q-grillin alusta
Vaihe 3: Aseta lämmityselementti paikalleen
Vaihe 4: Kokoa Aromati-Q-grillin jalat (pöytämalli ja seisova malli)
Vaihe 5: Kokoa kaikki osat yhteen
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.
Lisävarusteet