KÄYTTÖOHJEET - Tefal BARBECUE 3 IN 1 FEET

Viite : BG916815

Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Pidä valuma-astiassa aina vettä (mallista riippuen). Tämän avulla tirisevät nesteet ja rasva liukenevat veteen eivätkä aiheuta käryä tai liekkejä.
Ensimmäisellä käyttökerralla syntyy kuitenkin jonkin verran savua. Tämä on normaalia, eikä se kestä kauaa. Jos savuaminen jatkuu, varmista, että grillilevy on puhdistettu kunnolla.
Ei, älä koskaan käytä foliota tuotteen kanssa – kypsentäminen ”folionyyteissä” ei ole sallittua.
Paistoa varten lisättävä vesi luo paistonpinnan alle viileän vyöhykkeen, johon kaikki rasva putoaa ja jää, jolloin rasva ei päädy palamaan kuumalle pinnalle ja aiheuta käryä ja liekkejä.
Käytä ainoastaan puisia, muovisia tai lämpömuovisia välineitä. Metallivälineet voivat vaurioittaa grillin tarttumatonta pinnoitetta.
Grillin voi purkaa puhdistamisen helpottamiseksi. Ritilän, paistolevyn ja vesialtaan voi pestä astianpesukoneessa. Grillin runko tulisi pyyhkiä jokaisen käyttökerran jälkeen. Älä koskaan upota veteen.
Sammuta ja irrota grilli pistorasiasta käytön jälkeen. Anna jäähtyä täysin ennen puhdistamista. Ritilät, kahvan ja alustan voi pyyhkiä pesusienellä ja astianpesuaineella.
Lämmitysvastusta ei saa puhdistaa. Jos se on erittäin likainen, odota, kunnes se on jäähtynyt, ja pyyhi se sitten kuivalla liinalla.
Jos grillaat tuulisessa paikassa, paistopinta saattaa jäähtyä ja grillaamisessa kestää kauemmin.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Pyydä valtuutettua huoltopalvelua vaihtamaan se vaaran välttämiseksi.


Löydä ensin kaikki Aromati-Q-grillin osat.
Vaihe 1: Aloita kiinnittämällä kansi
Vaihe 2: Rakenna Aromati-Q-grillin alusta
Vaihe 3: Aseta lämmityselementti paikalleen
Vaihe 4: Kokoa Aromati-Q-grillin jalat (pöytämalli ja seisova malli)
Vaihe 5: Kokoa kaikki osat yhteen
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Lisävarusteet