Käyttöohjeet ja usein kysytyt kysymykset OVATION TYPE 1156 SERIE 1

Mukava hetki raclettegrillin ympärillä.
Raclettea neliön muotoisilla tarttumattomilla alustoilla (konepestävät), jotka ovat syviä ja soveltuvat hyvin juuston kokoon.

Viite : RE600012

Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Sammuta ja irrota laite pistorasiasta käytön jälkeen. Anna jäähtyä täysin ennen puhdistamista.
Laitteen rungon ja heijastimen voi pyyhkiä pesusienellä ja astianpesuaineella. Älä käytä teräsvillaa tai hankausjauhetta. Älä koskaan upota veteen.
Lämmitysvastusta ei saa puhdistaa. Jos se on erittäin likainen, odota, kunnes se on jäähtynyt, ja pyyhi se sitten kuivalla liinalla.
Kukin kivi on huokoisuudestaan riippuen enemmän tai vähemmän vedenpitävä. Jos laitat kiven veteen, se voi haljeta tai murtua seuraavan kuumennuksen yhteydessä. Kiven voi pyyhkiä pesusienellä, mutta vältä pesuaineen käyttöä.
Älä koskaan pese kiveä astianpesukoneessa tai upota sitä veteen.
Lämmityselementtiä ei saa puhdistaa. Jos se on todella likainen, odota, kunnes se on jäähtynyt, ja pyyhi se kuivalla liinalla.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Pyydä valtuutettua huoltopalvelua vaihtamaan se vaaran välttämiseksi.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.
Lisävarusteet