Käyttöohjeet ja usein kysytyt kysymykset PRINCIPIO

Stop/Eject: pysäyttää paahtojakson välittömästi.
Musta, kahden viipaleen leivänpaahdin, jossa on pullateline croissanttien, sämpylöiden ja patonkien uudelleen lämmittämiseen.
Helppo puhdistaa syvän murutarjottimen high lift- ominaisuuden ansiosta: helppo poistaa paahtoleipää.

Viite : TT110033

Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Sulatuspainikkeella saa sulatettua leivän, ja se ohjelmoi automaattisesti lisäaikaa leivän paahtamiseen.
Leivänpaahtimen uudelleenlämmitystoiminto lyhentää paahtoajan automaattisesti noin 30 sekuntiin, jotta jäähtyneen paahtoleivän saa uudestaan lämpimäksi sitä polttamatta.
Ei, paahtopussit eivät sovellu leivänpaahtimiimme.
Sillä voi nostaa leipäkiskoa hivenen, jotta pienemmät leivät, kuten teeleivät ja sämpylät, saa nostettua paahtimesta sormia polttamatta.
Työtasolla, jossa on riittävästi tilaa paahtimen ympärillä, sekä etäällä syttyvistä materiaaleista (verhot, roskat, pistorasiat jne.) sekä aina valvotusti.
Lähes kaikenlaista kaupassa myytävää. Kannattaa muistaa, että kuiva leipä paahtuu nopeammin kuin tuore. Jäinen leipä paahtuu hitaimmin. Paahtoastetta voi säätää mieleisekseen paahtoasteen säätimellä. Jos leipäviipale juuttuu laitteeseen, irrota laite pistorasiasta ja anna sen jäähtyä. Leivän voi sen jälkeen poistaa ilman palovammojen vaaraa.
Leipien kosteuspitoisuuden vaihtelu voi aiheuttaa vaihtelua paahtoajassa ja -asteessa. Kuivahkoa leipää tulisi paahtaa matalalla asetuksella. Aivan tuoretta tai kokojyväleipää tulisi paahtaa hieman korkeammalla asetuksella. Pinnaltaan epätasainen leipä, kuten sämpylä, voi edellyttää korkeampaa asetusta.
Mysliä sisältävää kyllä.
Kuivattua hedelmää sisältävää ei. Itse asiassa jälkimmäisen paahtaminen huonontaa makua ja voi hiillyttää hedelmäpalat, mikä puolestaan voi aiheuttaa vaurioita.
Emme suosittele sokerilla päällystettyjen tuotteiden kuumentamista tai paahtamista.
Kyllä. Kaikkien paahtimiemme automaattinen keskitys ja uusien malliemme erityisen syvät ja leveät paahtoaukot mahdollistavat pullien, sämpylöiden sekä ohuiden ja paksujen viipaleiden paahtamisen helposti ilman vastuksiin osumista.
Ei. Älä koskaan käytä leivänpaahdinta muiden kuin leipien sulatukseen tai käsittelyyn.
Se on mahdollista vain pienille pullille erikseen suunnitelluilla laitteilla. Ole varovainen: Leivänpaahtimeen mahtuu enintään 2–3 pullaa, muuten lämpö alkaa kasvaa.
Ei, laitetta voi käyttää vain yhdellä toiminnolla kerrallaan.
Kuiva leipä paahtuu nopeammin kuin tuore. Jäinen leipä paahtuu hitaimmin.
Voit säätää paahtotuloksen paahtoasteensäätimellä mieltymyksesi mukaiseksi.
Ennen kuin puhdistat, hoidat tai laitat sen säilytykseen, irrota se pistorasiasta ja anna jäähtyä. Leivänpaahtimen ulkopinnan ja virtajohdon voi puhdistaa pehmeällä liinalla tai hieman kostutetulla pesusienellä ja pesuaineella. Kuivaa lopuksi joka puolelta. Murukaukalo: Irrota se ja pyyhi kostealla liinalla. Älä pese sitä astianpesukoneessa. Älä koskaan käytä leivänpaahtimen puhdistukseen hankaavia pesuaineita, metallivälineitä tai hankaustyynyjä. Ja älä koskaan koske lämpövastukseen.
Vipu pysyy alhaalla vain silloin, kun leivänpaahdin on kytketty pistorasiaan. Jos vipu ei pysy alhaalla silloinkaan, irrota johto pistorasiasta, käännä leivänpaahdin ylösalaisin pesualtaan päällä ja ravistele sitä hellävaraisesti, jotta mahdolliset mekanismia tukkivat leivänmurut putoavat pois. Jos ongelma ei poistu tälläkään, ole yhteydessä maahantuojan kuluttajapalveluun.
Yksi leipäviipale kaksiaukkoisessa leivänpaahtimessa paahtuu epätasaisesti.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Pyydä valtuutettua huoltopalvelua vaihtamaan se vaaran välttämiseksi.
Tavallinen neliönmallinen leipä. Muista, että vanha leipä paahtuu nopeammin kuin tuore. Pakastimesta otetun leivän paahtaminen kestää kauemmin, mallista riippuen. Leivänpaahtimessa on painike pakastimesta otetun leivän paahtamiseen.
Jos paahtamasi leipä ehti jäähtyä, sitä ei tarvitse heittää pois. Käytä paahtimen uudelleenlämmitystoimintoa (mallista riippuen).
Sammuta laite ja anna sen jäähtyä. Irrota laite pistorasiasta ennen kuin yrität irrottaa leipää. Viipaleen voi sen jälkeen poistaa ilman palovammojen vaaraa. Muista, että leivänpaahdinta ei saa koskaan jättää valvomatta sen käytön aikana.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.
Lisävarusteet