TEFAL COFFE TO GO MUG -TERMOSPULLOT

COFFE TO GO MUG -TERMOSPULLOT Aamukahvi mukaan!

Nauti kahvisi liikkeellä Tefal Coffee To Go -termosmukin avulla. Sen piilotettu kaatonokka nostettavalla kannella pitää juomapinnan puhtaana koko päivän, ja sen helposti pestävä, täysin vuotamaton design varmistaa, että voit olla levollisin mielin. Juomat pysyvät kuumana tai kylmänä tuntien ajan, ja tuote on ohut ja kätevän mallinen, joten se on helppo ottaa mukaan!

Tefal Coffee To Go -muki: Kahvia liikkeellä 

Pidä aamukahvisi kuumana ollessasi liikkeellä! Tefal Coffee To Go -termosmuki sisältää piilotetun kaatonokan nostettavalla kannella, joka pitää tuotteen täysin hygieenisenä koko päivän. Sen täysin vuotamaton kansi pitää lempijuomasi joka tipan siellä missä kuuluukin, ja sen kansi tekee puhdistamisesta helppoa. Tämä matkamuki sopii täydellisesti niin kuumille kuin kylmillekin juomille. Kannettavan kahvimukin kaksikerroksinen tyhjiöeristys pitää kuumat juomat kuumina (3 tuntia) ja kylmät juomat kylminä (6 tuntia). Kaiken kruunaa 0,3 litran tilavuus, jonka ansiosta sitä on helppo kantaa mukana, ja ohuen, kätevän muodon ansiosta se mahtuu hyvin mukitelineisiin. Laadukas ruostumaton teräs tekee mukista tyylikkään ja kestävän.
Välttämättömät
 • Täydellisen hygieeninen, koko päivän

  Piilotetun kaatonokan ja nostettavan kannen ansiosta juomapinta pysyy puhtaana koko päivän.

 • Täysin vuotamaton

  Nauti täydellisestä mielenrauhasta vuotamattoman kannen ansiosta, joka pitää lempijuomasi joka pisaran siellä mihin se kuuluu. 

 • Helppo puhdistaa

  Kansi tekee puhdistamisesta ja desinfioinnista helppoa.

 • Erinomainen lämpötilan ylläpito

  Kaksikerroksinen tyhjiöeristys pitää kuumat juomat kuumina (3 tuntia) ja kylmät juomat kylminä (6 tuntia).

 • Ergonominen muotoilu

  Ohuen, kätevän muotoilun ja 0,3 litran tilavuuden ansiosta sitä on helppo kantaa mukana ja se sopii mukitelineisiin. Täydellinen liikkeellä tai autossa ollessa.

Käyttöohjeita ja takuutiedot