TEFAL TWEENY NANO

TWEENY NANO Tehokas ja helppokäyttöinen höyrysilitysrauta

Lämmitetty silityspohja ja 3 säädettävää lämpötila-asetusta kaikenlaiseen silittämiseen. Silitysraudan edut yhdistyvät kädessä pidettävään höyryttimeen.

Erinomainen matkahöyrysilitysrauta

Kädessä pidettävä 2-i-1-höyrytin kulkee kätevästi mukana matkoilla ja raikastaa vaatteesi nopeasti. Tweeny Nanon lämmitetty silityspohja ja 3 säädettävää lämpötila-asetusta soveltuvat kaikkeen silittämiseen. Silitysraudan edut yhdistyvät kädessä pidettävään höyryttimeen. Tweeny Nano toimii yhtä hyvin silitysraudalla kuin pystyasennossa. Höyryttimessä on irrotettava 50 ml:n vesisäiliö ja astia helppoa täyttämistä varten. Tweeny Nano kulkee laukussaan mukana kaikilla matkoillasi!

Efficiency & convenience at hand

Välttämättömät
  • 2-i-1: höyrytin ja silitysrauta

    Lämmitetty silityspohja ja 3 säädettävää lämpötila-asetusta kaikenlaiseen silittämiseen. Silitysraudan edut yhdistyvät kädessä pidettävään höyryttimeen.

Ominaisuudet
HÖYRYTYS JA TEHO
Puhdistus    
KÄYTTÖMUKAVUUS
Vesisäiliö Irrotettava  
Virtajohdon säilytys Tarranauha  
Temperature setting Manual settings  
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  

Usein kysytyt kysymykset
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Ehkäise vaaratilanteita vaihdattamalla se uuteen valtuutetussa huoltoliikkeessä.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.