TEFAL ACCESS'STEAM POCKET DT3030

ACCESS'STEAM POCKET DT3030 Tefalin nopein ja kompaktein höyrystin
Tefal Access Steam Pocket -kannettava höyrystin tekee vaatteiden hoidosta helppoa kotona ja liikkeellä. Laitteessa on eksklusiivinen taitettava pää ja sen design on kompakti, joten sen kuljettaminen ja säilyttäminen on vaivatonta. Salamannopean 15 sekunnin kuumenemisajan ansiosta pääset lähtemään hetkessä näyttäen parhaaltasi. Tämä helppokäyttöinen höyrystin tarjoaa 19 g/min höyrytehon, 1 300 W tehon ja parannellun turvallisuuden vankalla alustalla ja automaattisella virrankatkaisulla. Tätä täydellistä päivittäiseen käyttöön tarkoitettua höyrystintä on turvallista käyttää kaikille kankaille.

Viite: DT3030E0

Tefal Access Steam Pocket -kannettava höyrystin

Älykkäitä toimintoja ja ultrakompaktin rungon sisältävä Tefal Access Steam Pocket -kannettava höyrystin on suunniteltu tekemään vaatteiden hoidosta helpompaa päivittäin missä tahansa, mihin elämä sinut viekään. Eksklusiivisen taitettavan pään ansiosta säilyttäminen ja kuljettaminen on mukavaa, ja kevyt runko tekee höyrytyskokemuksesta mukavan ja vaivattoman. Salamannopean vain 15 sekunnin kuumenemisajan ansiosta voit nauttia täydellisistä tuloksista aina halutessasi. Höyryteho vetää vertoja kätevyydelle – 1 300 W:n teho ja jatkuva 19 g/min höyrynsyöttö. Tämä höyrystin sisältää paranneltuja turvatoimintoja – kuten aktivoitavan höyrytoiminnon, itseseisovan muotoilun erinomaisella vakaudella sekä automaattisen virrankatkaisun – ja tarjoaa täydellisiä tuloksia turvallisesti ja helposti millä tahansa kankaalla. Koe erinomainen kannettava vaatteidenhoitolaite – ilman tarvetta silityslaudalle.
Välttämättömät
 • Kompakti ja eksklusiivinen taitettava pää

  Ultrakompakti design eksklusiivisella taitettavalla päällä tekee säilyttämisestä vaivatonta ja käytöstä kätevää – laite on kaksi kertaa pienempi kuin edelliset mallit. Tätä kannettavaa höyrystintä on helppo kantaa mukana ja se sopii päivittäiseen käyttöön.

 • Fast heat-up

  A lightning-quick 15-second heat-up time is all that's needed, for quick touch-ups or that essential last-minute step to look your best.

 • Lightweight design

  Experience the difference with an ultra-lightweight frame. Garment care has never been more comfortable or convenient.

 • Strong everyday steaming

  1300W of power ensures high-efficiency steaming sessions, perfect for all your everyday garment care needs.

 • Great steaming results

  A continuous steam output of 19 g/minute offers dependable results, ideal for last-minute touch-ups to look your best at home and on the go.

 • No more ironing board

  Discover easier garment care every day with no need of an ironing board. A simple hanger is all that's needed for smooth, wrinkle-free clothes.

 • Refreshes and sanitizes

  The intense power of steam kills bacteria, mites, odors, pollen and allergens, for fresh garments and perfect hygiene.

 • Enhanced safety features

  The self-standing design offers a stable steaming experience. It also comes with on-demand trigger, so steam is only activated when you need it and auto-off features makes sure the appliance switch off when you don't need it.

 • Suitable for all kinds of garments

  Benefit from last-minute touch-ups and high-precision steaming that's safe to use on your entire wardrobe, with steaming for all fabrics, even the most delicate, like silk.

 • default

  Everyday use and on the go

  The ultra-lightweight format makes steaming more comfortable at home and offers total convenience for all your travel needs.

Lisävarusteet
Ominaisuudet
Teho 1300  W
Usage Vertical  
Höyryntuotto jopa 16  g/min
Höyry käyttövalmis -merkkivalo    
Höyryn säätö kädensijasta    
Värit mustavalkoinen ja blush d'été  
Pistokkeen tyyppi EUR  
Usein kysytyt kysymykset
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Veden taso vesisäiliössä on liian matala ==> Irrota laite seinästä ja täytä vesisäiliö.
Pumppua ei ole aktivoitu ==>Pidä höyrynsäädintä painettuna muutaman sekunnin ajan pumpun aktivoimiseksi.
Irrotettavaa säiliötä ei ole asennettu oikein ==> Tarkista laitteesta säiliön oikea asettelu.
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Vesisäiliötä ei ole asennettu oikein tai sen sulkuventtiili ei ole kunnolla kiinni ==> Tarkista, että venttiili on kiinni ja säiliö on asennettu laitteeseen oikein.
Laitteessasi on kalkkijämiä, katso ohjeiden ”Kalkinpoisto”-kohta.
Höyrysäädin on jatkuvan höyryntuotannon asennossa. Vapauta se painamalla sitä kerran.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Ehkäise vaaratilanteita vaihdattamalla se uuteen valtuutetussa huoltoliikkeessä.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.