TEFAL ACCESS STEAM FORCE

ACCESS STEAM FORCE
Tefal Access Steam Force on innovatiivinen höyrystin, jonka avulla voit huoltaa helposti kaikki kodin tekstiilit. Se poistaa rypyt nopeasti vaatteista ja muista kodin tekstiileistä sekä puhdistaa ja raikastaa esimerkiksi takit, verhoilut, tyynyt, peitot ja auton istuimet. Tehokkaan höyryntuoton ansiosta Access Steam Force puhdistaa ja tappaa jopa 99,99 % tekstiilien viruksista ja bakteereista. Höyry poistaa tehokkaasti myös allergeenit ja pölypunkit, parantaen tuntuvasti kotisi hygieniatasoa. Ja mikä parasta, se puhdistaa täysin luonnollisesti, kokonaan ilman kemikaaleja.

Viite: DT8270E1

Tefal Access Steam Force on innovatiivinen höyrystin, jonka avulla voit huoltaa helposti kaikki kodin tekstiilit. Se poistaa rypyt nopeasti vaatteista ja muista kodin tekstiileistä sekä puhdistaa ja raikastaa esimerkiksi takit, verhoilut, tyynyt, peitot ja auton istuimet. Laitteen erinomainen suorituskyky perustuu 2 000 W:n tehoon, jatkuvan höyryntuoton määrään jopa 30 g/min ja lisähöyryn tuottoon, joka on jopa 90 g/min. Tehokkaan höyryntuoton ansiosta Access Steam Force puhdistaa ja tappaa jopa 99,99 % tekstiilien viruksista ja bakteereista. Höyry poistaa tehokkaasti myös allergeenit ja pölypunkit, parantaen tuntuvasti kotisi hygieniatasoa. Ja mikä parasta, se puhdistaa täysin luonnollisesti, kokonaan ilman kemikaaleja. Laite kuumenee käyttövalmiiksi erittäin nopeasti, vain 25 sekunnissa, joten pääset käsittelemään tekstiilit ilman odottelua. Lämpenevä höyrysuulake poistaa tekstiileistä kosteuden, joten voit pukea silittämäsi vaatteet päälle heti käsittelyn jälkeen. Laitteen mukana toimitettava mikrokuituharja poistaa pölyn ja irtolian tehokkaasti esimerkiksi vaatteista, tekstiileistä, sohvasta, vuodevaatteista ja verhoista. Access Steam Force sopii käytettäväksi kaikilla tekstiileillä, myös kaikkein herkimmille kankaille. Vesisälilön tilavuus on 190 ml, mikä riittää 10 minuutin yhtäjaksoiseen höyrytykseen. Säiliö on helppo irrottaa täyttää. Automaattinen virrankatkaisu lisää turvallisuutta ja säästää energiaa.

*By Tefal

Välttämättömät
 • Suuri höyryteho

  Tämä 2000 W:n kädessä pidettävä höyrytin tuottaa jatkuvaa höyryä 30 g/min ja sisältää uuden 90 g/min höyrysuihkun itsepäisimmille taitteille.

 • Mukana uusi mikrokuituharja

  Uuden mikrokuituharjan avulla voit poistaa pölyn vaatteista, tekstiileistä, sohvasta, vuodevaatteista, verhoista ja muualta.

 • Nopea lämmitys

  Access Steam Forcessa on supernopea 25 sekunnin kuumentumisaika ja kaksi höyryasetusta.

 • Bakteereja eliminoiva höyry

  Höyryn voimakas teho tappaa jopa 99,99 % bakteereista, viruksista ja bakteereista, joten voit nauttia mikrobittomasta kodista – helppokäyttöisen ja kädessä pidettävän höyryttimen avulla.

 • Luonnollinen höyry

  Kaikki mitä tarvitset tekstiilien silittämiseen, desinfiointiin ja puhdistamiseen. Höyryn luonnollisen tehon ansiosta et tarvitse pesuainetta tai kemikaaleja.

 • Vaatteet ovat heti käyttövalmiita

  Pohjan uusi lämmitystekniikka takaa kuivat vaatteet, jotka voi ottaa käyttöön heti.

 • Turvallinen kaikille tekstiileille

  Älykkään lämpötilatekniikan ansiosta voit käyttää höyrytintä kaikkein herkimmillekin vaatteille ja tekstiileille palojälkiä pelkäämättä.

 • Helppokäyttöinen

  Höyryttimessä on vesisäiliö, jonka tilavuus on 190 ml, mikä antaa sinulle jopa 10 minuuttia keskeytymätöntä höyrysilitystä. Säiliö on myös helppo irrottaa täyttämistä varten.

Lisävarusteet
Ominaisuudet
Usage Vertical  
Höyry käyttövalmis -merkkivalo    
Höyryn säätö kädensijasta    
Pistokkeen tyyppi EUR  
Usein kysytyt kysymykset
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Veden taso vesisäiliössä on liian matala ==> Irrota laite seinästä ja täytä vesisäiliö.
Pumppua ei ole aktivoitu ==>Pidä höyrynsäädintä painettuna muutaman sekunnin ajan pumpun aktivoimiseksi.
Irrotettavaa säiliötä ei ole asennettu oikein ==> Tarkista laitteesta säiliön oikea asettelu.
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Vesisäiliötä ei ole asennettu oikein tai sen sulkuventtiili ei ole kunnolla kiinni ==> Tarkista, että venttiili on kiinni ja säiliö on asennettu laitteeseen oikein.
Laitteessasi on kalkkijämiä, katso ohjeiden ”Kalkinpoisto”-kohta.
Höyrysäädin on jatkuvan höyryntuotannon asennossa. Vapauta se painamalla sitä kerran.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Ehkäise vaaratilanteita vaihdattamalla se uuteen valtuutetussa huoltoliikkeessä.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.