TEFAL PERFECTBAKE

PERFECTBAKE Täydellisten leivonnaisten salaisuus!

Laadukas ja kestävä Tefal Perfectbake -vuoka tuottaa erinomaiset tulokset ja kestää käytössä pitkään. Tarttumattomalla pinnoitteella varustetut Bake+ -leivontavuoat mahdollistavat leivonnaisten poistamisen vuoasta virheettömästi. Lisäksi puhdistaminen on vaivatonta.

 

 

 

 

Tefal Perfectbake -leivontavuoat

 

 

 

 

Tefal Perfectbake -vuoka kuuluu kestävään ja laadukkaaseen leivontavuokasarjaamme, jonka ansiosta leivonnaiset onnistuvat jokaisella kerralla. Perfectbake-leivontavuoissa on Tefalin tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta leivonnaiset on helppo irrottaa – olipa kyseessä kuohkea kakku tai vastustamattoman herkullinen torttu. Perfectbake -vuoat on valmistettu 100 % kierrätetystä alumiinista, joka on jopa kaksi kertaa tavallista alumiinia kestävämpää. Tuloksena on täydellisen tasainen lämmön jakautuminen ja virheetön, suussa sulava kullanruskea pinta. Paitsi että lopputulos on erinomainen, laadukkaan tarttumattoman pinnoitteen ansiosta puhdistaminen on vaivatonta. Leipominen on helppoa, ja voit nauttia täydellisistä leivonnaisista pitkään.        
Välttämättömät
  • Täydellinen pinnoite arkikäyttöön

    Nämä leivontavuoat ovat täydellisiä arjessa, sillä niissä on tarttumaton pinnoite ja muotoilu, jonka ansiosta leivonnaiset on helppo irrottaa.

  • Long-lasting performance and reliability

  • Easy cleaning for maximum convenience

  • High resistance and durability

  • Our commitment: Cooking healthy, thinking eco-friendly

  • Tefal: World #1 in Cookware*

Ominaisuudet
Materiaali ALUMIINI  
Käyttöohjeita ja takuutiedot