TEFAL AIRBAKE CARBONE STEEL MOLDS

AIRBAKE CARBONE STEEL MOLDS Rapea pinta, mehevä sisus: leivo kuin ammattilainen!

Tefal Airbake -paistovuokasetti sisältää kaiken tarvittavan ammattimaiseen leivontaan. Sen avulla voit valmistaa suussa sulavia keksejä ja jälkiruokia, joiden pinta on rapea ja sisus mehevä. Edistyksellinen kaksikerroksinen Airbake-teknologia mahdollistaa lämpötilan vähittäisen nousun, jotta palaminen ja ylikypsyminen vältetään. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta valmiit leivonnaiset on helppo poistaa vuoasta.

5 products for the AIRBAKE CARBONE STEEL MOLDS range

Tefal Airbake -sarjan paistovuokasetti

 

Tefal Airbake -sarjan paistovuokasetin ansiosta voit vihdoin valmistaa suussa sulavia leivonnaisia, joiden pinta on rapea ja sisus mehevä. Edistyksellinen kaksikerroksinen Airbake-teknologia mahdollistaa lämpötilan vähittäisen nousun. Voit hallita paistumista täydellisesti välttäen palamisen tai ylikypsymisen, jotta lopputulos on ammattimainen. Paistovuoan tarttumaton pinnoite mahdollistaa leivonnaisten poiston vaivatta, ja laadukkaat materiaalit puolestaan tarjoavat luotettavan suorituskyvyn päivästä toiseen. Onnistu aina lempileivonnaisissasi: valmista vastustamattomia pikkuleipiä, herkullisia macaronseja, suussa sulavia marenkeja ja paljon muuta. Airbake-tuotesarja on oikea valinta täydellisen herkullisten leivonnaisten valmistamiseen, ja kaiken lisäksi tuotteet voi kätevästi pestä astianpesukoneessa.  
Välttämättömät
 • Ammattimainen leivontatulos

  Harkittu muotoilu, vähittäisen lämpenemisen mahdollistava kaksikerroksinen Airbake-teknologia ja tarttumaton pinnoite: näiden ominaisuuksien ansiosta leivonnaiset saavat täydellisen rapean pinnan ja mehevän sisuksen, eivätkä ne pääse palamaan.

 • Täydellisiä pikkuleipiä, jotka on helppo irrottaa

  Ei enää tarttumista tai sotkua – laadukkaan tarttumattoman pinnoitteen ansiosta kaikkien suosikkileivonnaisten irrottaminen onnistuu helposti ja sujuvasti.

 • Puhdistuksen helppous maksimoi kätevyyden

  Suorituskykyinen ja kätevä: tarttumaton pinnoite on helppo puhdistaa, joten leivonta sujuu arjessa vaivattomasti.

 • Sitoumuksemme: Ruoanlaittoa terveellisesti ja ympäristöystävällisesti

  Tefalin tavoitteena on valmistaa kestäviä tuotteita, joita voi käyttää vuosia. Haluamme samalla suojella ympäristöä, joten tuotteemme ovat kierrätettäviä ja niissä on turvallinen tarttumaton pinnoite (ei PFOA:ta, ei lyijyä, ei kadmiumia).

 • Tefal: keitto- ja paistoastioiden ykkönen maailmassa*

  Tefal suunnittelee tuotteensa siten, että varmasti onnistut ruoanlaitossa. Jälleen yksi hyvä syy valita Tefal. * Riippumaton paneeli 2016, brändiarvomyynti, keitto- ja paistoastiakategorian määritelmä

Käyttöohjeita ja takuutiedot