TEFAL Cook's Classics Stainless Steel - Jamie Oliver

Cook's Classics Stainless Steel - Jamie Oliver Tyylikäs ja äärimmäisen kestävä

Tefal Jamie Oliver Cook's Classics Stainless Steel -keitto- ja paistoastiat on valmistettu kestävästä, kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä ja niiden avulla valmistat ruokaa ammattilaisen tavoin. Sarjan tuotteet ovat käytössä äärimmäisen kestäviä ja sopivat tyylikkyytensä ansiosta erinomaisesti myös ruoan tarjoiluun.

Tefal Jamie Oliver Cook's Classics Stainless Steel -keitto- ja paistoastiat on valmistettu kestävästä, kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä ja niiden avulla valmistat ruokaa ammattilaisen tavoin.

Tefal Jamie Oliver Cook's Classics SS -keitto- ja paistoastiat on valmistettu kestävästä, kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä ja niiden avulla valmistat ruokaa ammattilaisen tavoin. Sarjan tuotteet ovat käytössä äärimmäisen kestäviä ja sopivat tyylikkyytensä ansiosta erinomaisesti myös ruoan tarjoiluun. Sarjan paistoastioiden sisäpuolella on tarttumaton ja erittäin kestävä Tefal Titanium -pinnoite, mikä on vahvistettu mineraalitäytteellä ja päällikerros on vahvistettu titaanipartikkeleilla. Paistoastioissa on myös Tefalin uusi selkeä Thermo-Signal™-lämpötunnistin, joka vaihtaa väriä, kun pannu on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan noin 180 °C ja on käyttövalmis. Tämä takaa ruoan täydellisen koostumuksen, värin ja maun. Uudessa Thermo-Fusion™-induktiopohjassa on aiempaa laajempi induktioalue, mikä takaa nopean ja tasaisemman lämmönjakautumisen. Suunnittelija Jamie Oliver: "Laadukas, kestävä paistinpannu on joka keittiön välttämättömyys. Oikeankokoinen pannu on käytössä erittäin monipuolinen, sillä sen avulla valmistat niin ravintolatasoiset pihvit kuin herkulliset kastikkeetkin."
Välttämättömät
 • Tyylikästä ruostumatonta terästä

  Tefal Jamie Oliver Cook's Classics SS -keitto- ja paistoastiat on valmistettu kestävästä, kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä ja niiden avulla valmistat ruokaa ammattilaisen tavoin. Sarjan tuotteet ovat käytössä äärimmäisen kestäviä ja sopivat tyylikkyytensä ansiosta erinomaisesti myös ruoan tarjoiluun.

 • Tarttumaton ja erittäin kestävä Tefal Titanium -pinnoite.

  Tarttumaton, helposti puhdistettava ja erittäin kestävä Tefal Titanium -pinnoite, mikä on vahvistettu mineraalitäytteellä ja päällikerros on vahvistettu titaanipartikkeleilla.

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  0 % PFOA-yhdisteitä, 0 % lyijyä, 0 % kadmiumia*

  *Täyttää tiukemmat vaatimukset kuin mitä ruoanvalmistusastioille nykyisin asetetaan. Ei lyijyä, ei kadmiumia (Pb- ja Cd-vapaa) merkitsee, että lyijyä ja/tai kadmiumia ei ole erikseen lisätty pinnoitteisiin. Siirtyminen alittaa tason 0,005 mg/kg.

 • Uusi selkeä Thermo-Signal™-lämpötunnistin, joka vaihtaa väriä, kun pannu on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan ja on käyttövalmis.

  Uusi selkeä Thermo-Signal™-lämpötunnistin, joka vaihtaa väriä, kun pannu on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan noin 180 °C ja on käyttövalmis. Tämä takaa ruoan täydellisen koostumuksen, värin ja maun.

 • Paistinpannu on korkealaitainen ja mahdollistaa suurten annosten valmistamisen ja monipuolisen käytön.

  Paistinpannu on korkealaitainen ja mahdollistaa suurten annosten valmistamisen, joten voit helposti laittaa ruokaa koko perheelle tai vieraille.

 • Uuninkestävyys 210 °C.

  Uuninkestävyys 210 °C - monipuolinen käyttää.

 • Laadukas niitattu kädensija takaa mukavan ja pehmeän otteen.

  Laadukas niitattu kädensija on kestävää ruostumatonta terästä. Kädensijan alapuolella oleva silikonipinta takaa mukavan ja pehmeän otteen.

 • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktioliesille.

  Yhteensopiva kaikkien keittotasojen kanssa, mukaan lukien induktio (kaasu, sähkö, keraaminen, induktio) – erittäin monipuolinen.

Ominaisuudet
Materiaali RUOSTUMATON TERÄS  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Uuninkestävä KYLLÄ  
Voi pestä astianpesukoneessa KYLLÄ  
Thermo-Spot (lämpötunnistin) Yes  
Ulkopinnoite/-pinta PEILIPINTAINEN KIILLOTETTU RUOSTUMATON TERÄS  
Pohjan tyyppi INDUKTIOTEKNOLOGIA  
Kaatoreuna KYLLÄ  
Kädensijan tyyppi Kiinteä  
Käyttöohjeita ja takuutiedot