TEFAL INDH HOB IH210

INDH HOB IH210 Helppoa ja tyylikästä ruoanlaittoa
Tefal Everyday Slim on tilaa säästävä ja siirrettävä induktiokeittolevy. Induktioliesien tapaan se on turvallinen, helppokäyttöinen ja muotoilultaan tyylikkään ohut. Kuuden valmiin asetuksen ja manuaaliasetuksen ansiosta käytettävissäsi on loputtomasti vaihtoehtoja.Tarkka ja käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö tekee täydellisen lopputuloksen saavuttamisesta vaivatonta.

Viite: IH210801

Tefal Everyday Slim siirrettävä induktiokeittolevy

Kätevä ja turvallinen Tefal Everyday Slim siirrettävä induktiokeittolevy säästää mahdollisimman paljon tilaa, mutta tuottaa erinomaiset tulokset helpottaen ruoanlaittoa arjessa. Kuusi valmista asetusta (matala lämpötila, hiljainen kiehuminen, kiehuminen, tehostus, ruskistus ja paisto) ja manuaalinen säätö mahdollistavat ruoanlaiton juuri niin kuin haluat – mahdollisuuksia on loputtomasti. Induktiokeittolevy on helppokäyttöinen, sillä siinä on käyttäjäystävällinen ja tarkka kosketusnäyttö. Vain 45 mm paksun tason ansiosta voit laittaa ruokaa missä ja milloin tahansa vaivattomasti ja täysin turvallisesti. Tefal Everyday Slim -induktiokeittolevy on erinomainen ratkaisu kaikkiin arjen ruoanlaittotarpeisiin. Siinä on useita hyviä ominaisuuksia, kuten kestävät ja helposti puhdistettavat materiaalit, automaattinen virrankatkaisu ja kätevä ajastin.
Välttämättömät
 • Helppokäyttöiset ruoanlaittotilat arkeen

  Kätevä laite täyttää kaikki ruoanlaittotarpeet: kuusi valmista asetusta (matala lämpötila, hiljainen kiehuminen, kiehuminen, tehostus, ruskistus ja paisto) ja manuaalinen säätö tekevät kokkaamisesta nopeaa ja helppoa.

 • Ohut siirrettävä 45 mm malli säästää mahdollisimman paljon tilaa

  Pienikokoinen siirrettävä malli on suunniteltu mahdollisimman käteväksi ja vaivattomaksi. Se vie vain vähän tilaa keittiössä ja helpottaa arkea.

 • Vaivatonta ruoanlaittoa turvallisin mielin

  Induktioliesi on turvallisin ja helpoin ratkaisu, sillä se ei synnytä liekkejä ja tunnistaa keitto- ja paistoastiat automaattisesti. Edistyksellinen teknologia siirtää lämmön suoraan keitto- tai paistoastiaan, mikä tekee ruoanlaitosta erittäin nopeaa.

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

  Käyttäjäystävällisessä kosketuskäyttöliittymässä on selkeä ja helppolukuinen digitaalinäyttö, joka tarjoaa intuitiivisen käyttökokemuksen ja täydellisen lopputuloksen vaivattomasti.

 • Kestävä ja helposti puhdistettava keraaminen pinta

  Tämä tuote on tehty kestämään: helposti puhdistettava pinta on kätevä arjessa ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkäkestoisen suorituskyvyn.

 • Käteviä ominaisuuksia arjen ruoanlaittoon

  7 tehotason (300–2 100 W) ansiosta laite on erittäin monikäyttöinen. Lisäksi siinä on 180 minuutin ajastin yhden minuutin porrastetulla säädöllä, keskeytystoiminto, joka mahdollistaa ruoanlaiton keskeyttämisen ja jatkamisen joustavasti, automaattinen virrankatkaisu sekä enintään 240 °C lämpötila.

 • Integroitu ajastin enintään 3 tunnin ajastuksella.

Ominaisuudet
Teho 2100  
Ajastin 3h  
Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Pyydä valtuutettua huoltopalvelua vaihtamaan se vaaran välttämiseksi.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.