DRINK2GO GLASS

DRINK2GO GLASS Raikasta vettä missä ja milloin tahansa.

Tefal Drink2Go -vesipullossa vesi pysyy raikkaana. Se on valmistettu erittäin laadukkaasta borosilikaattilasista, joka säilyttää veden puhtaan maun. Korkealaatuinen vesipullo on 100 % vuotamaton ja hygieeninen. Konepesun kestävästä pullosta on helppo juoda myös liikkeellä ollessa helppokäyttöisen kierrekorkin ansiosta. Tilavuus 0,7 litraa. Ergonomisesta aaltopintaisesta materiaalista saa hyvän otteen. Tyylikäs muotoilu.

Tefal Drink2Go -juomavesipullo: säilyttää veden raikkauden

Tyylikäs Tefal Drink2Go -vesipullo kulkee mukanasi minne tahansa! Se on valmistettu erittäin laadukkaasta borosilikaattilasista, joka säilyttää veden puhtaan ja raikkaan maun. Pullossa on helppokäyttöinen kierrekorkki, joten siitä on helppo juoda myös liikkeellä ollessa. Ergonominen, aaltopintainen suojus takaa hyvän otteen ja suojaa lasia. Korkealaatuinen vesipullo on 100 % vuotamaton ja konepesun kestävä. Lisäksi se on täysin BPA-vapaa. Tilavuus on 0,7 litraa.
Välttämättömät
 • Korkealaatuista lasia

  BPA-vapaa borosilikaattilasi säilytää veden raikkauden. Nauti puhtaanmakuisesta vedestä missä ja milloin tahansa!

 • 100 % vuotamaton

  Laadukas 100 % vuotamaton vesipullo sopii myös hiilihapotetuille juomille. Ei läikytä juomaa laukun pohjalle ja säilyttää veden raikkauden.

 • Konepesun kestävä

  Suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Kaikki osat voidaan pestä astianpesukoneessa. Korkki on helppo irrottaa puhdistamista varten.

 • default

  Tyylikäs muotoilu

  Tyylikäs ja ergonominen suojus takaa hyvän otteen ja suojaa lasia.

 • 5 vuoden takuu

  Viiden vuoden takuu - tehty kestämään.

 • BPA-vapaa

  Nauti raikkaasta ja puhtaanmakuisesta vedestä missä tahansa! BPA-vapaa pullo on täysin turvallinen.

Käyttöohjeita ja takuutiedot