TEFAL ACCESS STEAM+

ACCESS STEAM+ Luotettava kumppani arkeen!

Tefal Access Steam + tarjoaa nopean ja tehokkaan höyrytyksen juuri oikealla hetkellä! Höyrystimen vaikuttava muotoilu – kaksi höyrytasoa, alumiininen, keramiikkapinnoitteella päällystetty kuumennuslevy ja erittäin nopea kuumennus – takaa tehokkaan höyrytyksen joka päivä. Uuden teknologian ansiosta voit höyryttää mitä tahansa missä ja milloin tahansa yhdellä pystysuuntaisella liikkeellä – jopa silloin, kun on aika lähteä!

Viite: DT8100E0

Tefal Access Steam + -höyryrauta: Helpompi keino rypyttömään arkeen – joka päivä!

Pidä arkivaatteesi rypyttöminä helppokäyttöisellä ja erittäin nopealla Tefal Access Steam+ -höyrystimellä, joka tarjoaa tehokasta höyrytystä kaikenlaisille tekstiileille. 1 600 watin tehon ja tarvittaessa jatkuvan höyryntuoton ansiosta se takaa erinomaiset lopputulokset arkojen tekstiilien Delicate-tasolla (20 g/min) ja tehokkaalla Super Turbo -tasolla (26 g/min). Alumiininen, keramiikkapinnoitteella varustettu kuumennuslevy tarjoaa ennennäkemättömän laadukkaat lopputulokset, kun taas vain 40 sekunnin nopea kuumennus varmistaa, että Access Steam+ on valmiina aina, kun sitä tarvitaan. Höyrystimen vallankumouksellisen muotoilun ja pohjan kuumennusteknologian ansiosta laite silottaa rypyt yhdellä pystysuuntaisella liikkeellä, joten silityslautaa ei tarvita – kyseessä on siis täydellinen ratkaisu viime hetken silauksiin ja tien päällä tapahtuviin höyrytyksiin. Kaiken tämän täydentävät kätevät ominaisuudet, kuten irrotettava 190 ml:n vesisäiliö pitkiin höyrytystuokioihin ja helpot täytöt sekä erityisen pitkä kolmimetrinen johto ja höyrylukitus täydellistä liikkumisen vapautta varten. Lisäksi tämän vaatehöyrystimen mukana toimitetaan kolme älykästä lisävarustetta, jotka helpottavat sen käyttöä entisestään: tekstiiliharja paksujen tekstiilien vaivattomaan käsittelyyn, höyrysuojus aroille tekstiileille ja ovikoukku, jonka avulla voit ripustaa vaatteesi mihin tahansa paikkaan höyrytystä varten
Välttämättömät
 • Heitä hyvästit silityslaudalle

  Vallankumouksellisen muotoilun ja yhden pystysuuntaisen liikkeen avulla saavutat rypyttömät lopputulokset – ilman silityslautaa!

 • Aina valmiina

  Käyttövalmis vain 40 sekunnissa ja mahdollisuus jatkuvan höyryntuoton käyttöön.

 • Super Turbo -taso

  Tehokas 26 gramman höyryvirta minuutissa on täydellinen ratkaisu itsepintaisiin ryppyihin ja paksuille tekstiileille.

 • Vaatteesi ovat käytettävissä välittömästi!

  Uusi silitysrautapohjan kuumennusteknologia ehkäisee kondensaatiota, minkä ansiosta vaatteet ovat välittömästi käyttövalmiina.

 • Kätevä

  Irrotettava, runsaskokoinen vesisäiliö tarjoaa pitkät höyrytystuokiot ja helpot täytöt.

 • Helppokäyttöinen

  Helppokäyttöinen ja käytössä mukava seuraavien ominaisuuksien ansiosta:

  3 metrin johto
  Jatkuvan höyryn lukitusasento
  Helppokäyttöinen on/off -painike merkkivaloin

 • Sopiva kaikille vaatteille

  Turvallinen jopa arimmillekin vaatteille, kuten silkille.

 • Kolme älykästä lisävarustetta

  • Tekstiiliharja: paksujen tekstiilien vaivattomaan käsittelyyn • Höyrysuojus: aroille tekstiileille • Ovikoukku: ripusta vaatteesi mihin tahansa paikkaan höyrytystä varten 

 • Raikastaa ja puhdistaa

  Höyry tunkeutuu kuituihin tehokkaasti ja mahdollistaa näin kaikenlaisten kankaiden raikastamisen, puhdistamisen ja hajujen poiston

Lisävarusteet
Ominaisuudet
Teho 1600  
Usage Vertical  
Höyryntuotto 26  g/min
Kuumenemisaika 40  s
Vesisäiliön tilavuus 190  ml
Virtajohdon pituus 3  m
Käyttöaika yhdellä latauksella 10  min
Höyry käyttövalmis -merkkivalo    
Höyryn säätö kädensijasta    
Värit Syvän sininen / valkoinen  
Usein kysytyt kysymykset
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Veden taso vesisäiliössä on liian matala ==> Irrota laite seinästä ja täytä vesisäiliö.
Pumppua ei ole aktivoitu ==>Pidä höyrynsäädintä painettuna muutaman sekunnin ajan pumpun aktivoimiseksi.
Irrotettavaa säiliötä ei ole asennettu oikein ==> Tarkista laitteesta säiliön oikea asettelu.
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Laite ei ole verkkovirrassa tai ei ole käynnissä ==> Tarkista, että laite on yhdistetty kunnolla pistorasiaan ja virtanappi on asennossa "I".
Laite on "Stand-by" -tilassa ==> Paina "On-Off" -nappia ja odota, että se lopettaa vilkkumisen.
Vesisäiliötä ei ole asennettu oikein tai sen sulkuventtiili ei ole kunnolla kiinni ==> Tarkista, että venttiili on kiinni ja säiliö on asennettu laitteeseen oikein.
Laitteessasi on kalkkijämiä, katso ohjeiden ”Kalkinpoisto”-kohta.
Höyrysäädin on jatkuvan höyryntuotannon asennossa. Vapauta se painamalla sitä kerran.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Olet käyttänyt vedessä kalkinpoistokemikaaleja tai lisäaineita.
Älä koskaan lisää tällaisia tuotteita vesisäiliöön. Ne sisältävät orgaanista jätettä tai mineraaleja, jotka tiivistyvät lämmön vaikutuksesta ja aiheuttavat laitteen sylkemistä, ruskeiden pisaroiden tippumista, tai laitteesi vanhenee ennenaikaisesti.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Ehkäise vaaratilanteita vaihdattamalla se uuteen valtuutetussa huoltoliikkeessä.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.