TEFAL SV805 - EXPRESS ANTI-CALC SV8051+2+3+4+5

SV805 - EXPRESS ANTI-CALC SV8051+2+3+4+5 Huipputehokas ja helppokäyttöinen

Kaikista tekstiileistä rypyt tehokkaasti poistavalla höyryteholla varustettu Express Anti-Calc -höyrysilityskeskus tarjoaa nopean ja luotettavan silitysjäljen, kun taas uusi irrotettava kalkinkerääjä takaa vaivattoman ylläpidon ja pitkäikäisen suorituskyvyn. Tässä erittäin tehokkaassa höyrysilityskeskuksessa on käytetty No-Setting-järjestelmää, joka takaa turvalliset silitystuokiot ilman palovammojen vaaraa, kun taas edistyksellinen pohjateknologia tarjoaa moitteettoman liu’un.

Viite: SV8051E0

Tehokas ja helppokäyttöinen höyrysilityskeskus

Express Anti-Calc -höyrysilityskeskus yhdistää edistyksellisen huoltojärjestelmän ja korkealaatuisen höyryvoiman, joka sopii täydellisesti mille tahansa tekstiilille ja tarjoaa nopean ja vaivattoman silityksen kestäväksi suunnitellun suorituskyvyn avulla. Uusi irrotettava kalkinkerääjä tekee laitteen huollosta vaivatonta ja takaa tuotteen pidemmän käyttöiän ja huipputason tehokkuuden. Jatkuva 120 gramman höyryntuotto minuutissa yhdistyy 6,3 baarin pumppupaineeseen tarjoten nopean silityksen, kun taas 430 gramman lisähöyry minuutissa tarjoaa raakaa voimaa, joka silottaa itsepintaisimmatkin rypyt. Durilium AirGlide Autoclean -silitysrautapohjan uskomattomilla liukuominaisuuksilla ja kestävyydellä sekä maksimaalisen käyttömukavuuden takaavilla edistyneillä ominaisuuksilla varustettu höyrysilitysrauta on täynnä puhdasta ja rautaista silitystehoa sekä pitkäaikaista suorituskykyä. Lisäksi hiljainen pumpputeknologia takaa mieltä rauhoittavat silitystuokiot.
Välttämättömät
 • Irrotettava kalkinkerääjä pitkäaikaista suorituskykyä varten

  Edistyksellinen kalkinpoistoteknologia takaa kestävän ja tehokkaan höyrytyksen, ja uusi irrotettava kalkinkerääjäjärjestelmä tekee laitteen ylläpidosta vaivatonta. Sen mukana toimitetaan myös kätevä lisävaruste kunnossapidon helpottamiseksi.

 • Tefalin erittäin tehokas höyrysilityskeskus

  6,3 baarin pumppupaine yhdistyy jatkuvaan 120 gramman höyryntuottoon minuutissa, mikä takaa nopean ja tehokkaan silityksen, kun taas 430 gramman lisähöyry minuutissa tarjoaa raakaa höyryvoimaa, jolla oikenevat itsepintaisimmatkin rypyt.

 • Poikkeuksellinen pohja ja moitteeton liuku

  Durilium AirGlide -pohja tarjoaa ainutlaatuisen liukuvuuden vaivattomiin ja nautinnollisiin silitystuokioihin, ja optimaalinen höyryn levitys sekä Autoclean-pinnoite takaavat laitteen huolettoman kunnossapidon.

 • No-Setting-järjestelmä takaa täydellisen turvallisuuden

  Minkä tahansa tekstiilin huoleton ja vaivaton silitys No-Setting-teknologian avulla: höyryn ja lämpötilan täydellinen yhdistelmä täysin turvallista silitystä varten – ilman palovammojen vaaraa!

 • Täydellinen ratkaisu viime hetken silauksiin

  Vaivattoman pystysuuntaisen höyrytystoiminnon käynnistäminen käy salamannopeasti vain 30 sekunnissa, joten se sopii täydellisesti viime hetken silauksiin juuri silloin, kun haluat olla parhaimmillasi.

 • Hiljainen pumpputeknologia takaa äärimmäisen käyttömukavuuden

  Edistyksellisen hiljaisen pumpputeknologian ansiosta pääset nauttimaan entistä paremmasta käyttömukavuudesta ja miellyttävämmistä silitystuokioista.

 • Helposti mukana kulkeva laite, joka tarjoaa äärimmäisen käyttömukavuuden

  Helppokäyttöinen lukitusjärjestelmä takaa täyden turvallisuuden ja käyttömukavuuden kuljetuksen ja säilytyksen aikana, ja irrotettava vesisäiliö takaa tasaisemman silityksen.

 • default

  Tuote korjattavissa 10 vuoden ajan

  • Suunniteltu helppoa korjausta varten • Edullinen ja nopea toimitus varaosille 10 vuoden ajan • 6 500 korjauskeskusta ympäri maailman

Lisävarusteet
Ominaisuudet
STEAM & POWER PERFORMANCE
Teho 2800  
Höyryntuotto 120  g/min
Lisähöyry 430  g/min
Vesipumppu 6.3  bar
Pystyhöyrytys    
Höyryn ja lämpötilan asetus Ei erillisiä asetuksia  
Kuumenemisaika 2  min
SOLEPLATE PERFORMANCES
Pohjateknologia Durilium Airglide Autoclean  
Pohjan liukuvuus *****  
Pohjan kestävyys/naarmunkestävyys *****  
Jatkuva höyryn jakautuminen Kärki, sivu ja keskiosa  
COMFORT IN USE
Silence-teknologia    
Automaattinen virrankatkaisu    
Eco-tila    
Virtajohdon pituus 1.6  m
Lukitusjärjestelmä    
Vesisäiliön tilavuus 1.8  L
Vesisäiliö Irrotettava  
Jatkuva täyttö    
Oma paikka johdolle Virtajohto ja höyryletku  
DURABILITY
Kalkinkerääjä    
Kalkinpoistotoiminto Removable anti-scale collector  
Kalkinpoiston ilmoitus    
OTHER FEATURES
Värit White and blue  
Usein kysytyt kysymykset
Valitse korkeudeltaan säädettävä lauta, jotta voit asettaa sen itsellesi sopivaan korkeuteen. Sen tulisi olla vakaa ja jämäkkä, jotta sen päälle voi laskea silitysraudan.
Laudassa tulisi olla reikiä, jotta höyry pääsee vaatekuitujen läpi niitä pehmentäen ja siten silitystä helpottaen. Myös silityslaudan päällyksen tulisi olla sellainen, että se päästää höyryä lävitse.
Pohjalevyn vaurioitumista voi ehkäistä seuraavin konstein:
• Aseta silitysrauta aina pystyasentoon tai sen alustalle (mallista riippuen).
• Vältä silittämistä hankaavien esineiden päältä (napit, vetoketjut ym.).
• Älä koskaan puhdista silitysraudan pohjalevyä karhunkielellä tai teräsvillalla.
Kiiltäviä jälkiä voi syntyä joihinkin tekstiileihin, erityisesti väriltään tummiin. Tummat vaatteet kannattaa silittää nurjalta puolelta ja oikealla lämpötilalla.
Jos silität eri materiaaleista koostuvia tekstiileitä, aseta lämpötila herkimmän materiaalin mukaan.
Tärkeää: Silitysraudalla kestää kauemmin jäähtyä kuin kuumentua. Suosittelemme aloittamaan tekstiileistä, jotka vaativat alimman silityslämpötilan.
Höyryä tulee enemmän tai vähemmän silitysraudan lämpötila-asetuksesta riippuen. Suosittelemme käyttämään höyryä silloin, kun silitysraudan lämpötila on alhainen. Muutoin silitettävään kankaaseen saattaa ilmestyä vesipisaroita.
Varmista ennen puhdistusta, että laite on irrotettu sähköverkosta ja että pohja ja raudan teline ovat jäähtyneet täysin.
Älä käytä puhdistusaineita tai kalkinpoistotuotteita pohjan tai alustan puhdistamiseen. Älä koskaan pidä silitysrautaa tai sen alustaa juoksevan veden alla.

• Alustan puhdistus:
Puhdista laitteen muoviosat ajoittain pehmeällä, hieman kostealla liinalla.

• Kalkkijäämien kerääjän puhdistus:
Odota, että laite on ollut sammutettuna vähintään 1 tunnin.
Irrota kalkkijäämien kerääjä nostamalla läppää ja kääntämällä sitä neljänneskierros.
Huuhtele kalkkijäämien kerääjä juoksevalla vedellä ja aseta se takaisin silitysrautaan.

• Alustan itsepuhdistustoiminto (mallista riippuen):
Kun kalkinpoiston merkkivalo vilkkuu, tee tässä videossa kuvatut toimenpiteet.
Se on normaalia. Silitysrauta tuottaa paljon höyryä; tämä höyry tiivistyy lautaan. Silityslaudan alapinnalla voi näkyä vesipisaroita, jotka tippuvat lattialle.
• Käytät vedessä kalkinpoisto- tai lisäaineita. Sellaisia ei tulisi koskaan laittaa vesisäiliöön. Jos kyse on tästä, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.
• Pyykkiäsi ei ole huuhdeltu riittävästi tai silität uutta vaatetta ennen sen pesemistä. Varmista, että pyykkisi tulevat huuhdelluksi kunnolla ja että peset uudet vaatteet ennen niiden silittämistä, jottei silitysrautaan tartu pesuaine- ja kemikaalijäämiä.
• Silitysrauta on liian kuuma – katso tuotteesi käyttöohjeesta lämpötilan säätöä koskevat suosituksemme.
• Käytät tärkkiä. Suihkuta tärkkiä ainoastaan silitettävän tekstiilin nurjalle puolelle.
Jotkin tekstiilitärkit ja keinokuidut voivat tarttua silitysraudan pohjaan. Puhdista silitysraudan pohja.
Sisäosista saattaa lähteä metallisia ääniä lämpötilan muuttuessa. Se ei ole haitallista.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Älä käytä laitetta. Ehkäise vaaratilanteita vaihdattamalla se uuteen valtuutetussa huoltoliikkeessä.
Ei, on normaalia, että höyryn aktivoituessa kuuluu ääntä ja tuntuu värinää. Höyryn käyttö laukaisee sähköpumpun toiminnan.
Jos silitysraudan lämpötila on säädettävissä (mallin mukaan), käytä höyryä silloin, kun silitysraudan lämpötila on asetettu alhaiseksi.
Silitysrautasi lämpötila on liian alhainen, eikä se salli höyryn käyttöä.
Kyllä, se on normaalia. Veden virtaus sallii alustan sisäpuolen puhdistumisen.
Alustan itsepuhdistustoiminto on suoritettava. Katso kohdat "Kunnossapito ja puhdistus" sekä "Miten poistan kalkin höyrysilityskeskuksesta?"
Kyllä, se on normaalia. Itsepuhdistustoiminto laukaisee sähköpumpun toiminnan.
Ei. Nämä kaksi johtoa on eristetty erikseen. Ne on suojattu ja tarkistettu huolellisesti. Jos kuitenkin havaitset johdon vaurioituneen, korjauta se valtuutetussa huoltoliikkeessä.
Tämä järjestelmä estää pohjaa tukkeutumasta. Sen tehokas pinnoite tuhoaa kuituja ja epäpuhtauksia, jotka usein jäävät kiinni pohjaan ja heikentävät sen liukuvuutta.
Laite sisältää arvokkaita materiaaleja, joita voidaan käyttää uudelleen eli kierrättää. Toimita laite paikalliseen kierrätyspisteeseen.
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.
Jos epäilet, että jokin osa puuttuu, soita kuluttajapalveluun. Autamme sinua ongelman ratkaisemisessa.