TEFAL VIRTUOSO

VIRTUOSO
Korkealaatuiset Tefal Virtuoso -keitto- ja paistoastiat ovat erittäin tyylikkäitä ja ne sopivat kaikkiin keittiöihin. Sarjan tuotteet on valmistettu ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat erittäin vankkatekoisia. Materiaalille myönnetään Tefalin 10 vuoden takuu, joten voit olla varma siitä, että keittoastiat kestävät pitkään. Sarjan tuotteissa on erityisen paksu pohja, joka jakaa lämmön tasaisesti koko astialle ja tekee paistotuloksesta täydellisen.

Virtuoso on äärimmäisen lujatekoinen sarja, jonka tuotteet on valmistettu ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Materiaalille myönnetään Tefalin 10 vuoden takuu, joten voit olla varma, että tuotteet kestävät käytössä pitkään. Sarjan kattiloissa ja pannuissa on niitatut kahvat, jotka takaavat tukevan ja turvallisen otteen. Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun. Thermo-Fusion™-induktiopohjamme puolestaan takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen, joten saat täydelliset tulokset helposti. Sarjan tuoteet sopivat kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Paistoastioissa on 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite, eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia.* *Testattu ulkopuolisten riippumattomien laboratorioiden toimesta, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii.
Välttämättömät
 • Ensiluokkaista ruostumatonta terästä 10 vuoden takuulla

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Tefals Virtuoso on erittäin tyylikäs sarja, joka sopii kaikkiin keittiöihin. Lisäksi sillä on 10 vuoden takuu.

 • Erittäin paksu pohja

  Paistinpannussa on erityisen paksu pohja, joka jakaa lämmön tasaisesti koko pannulle ja tekee paistotuloksesta täydellisen.

 • Pinta viimeistelty harjaamalla

  Tyylikäs muotoilu, joka sopii kaikkiin keittiöihin.

 • Helppo käyttää ja helppo puhdistaa

  Korkealaatuisen tarttumattoman titaanipinnoitteen ansiosta ruoka tartu kiinni kypsennyksen aikana ja astia on helpompi puhdistaa.

 • Thermo-Signal™-lämpötunnistin

  Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilailmaisin vaihtaa väriä, kun lämpötila on täydellinen kypsennyksen aloittamiseen. Täydellisiin tuloksiin – joka kerta.

 • Täysin yhteensopiva

  Paistinpannua voi käyttää kaikilla liesillä, myös induktiolla.

Ominaisuudet
Materiaali RUOSTUMATON TERÄS  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Uuninkestävä Yes, up to 250°C (except glass lids)  
Voi pestä astianpesukoneessa KYLLÄ  
Sisäpinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Sisäpinnoitteen nimi TITANIUM PRO  
Sisäpinnoitteen väri 1 MUSTA  
Thermo-Spot (lämpötunnistin) VAIN PANNUT, PAISTOKASARIT JA WOKKIPANNUT  
Ulkopinnoite/-pinta HARJATTU RUOSTUMATON TERÄS  
Pohjan tyyppi INDUKTIOTEKNOLOGIA  
Kaatoreuna KYLLÄ  
Kädensijan tyyppi Kiinteä  
Cooking style Expert cooking  
Removable handle No  
Käyttöohjeita ja takuutiedot