TEFAL Quick & Easy Hard Anodized - Jamie Oliver

Quick & Easy Hard Anodized - Jamie Oliver Vaivattomaan, päivittäiseen ruoanvalmistukseen

JAMIE OLIVER QUICK & EASY HARD ANODIZED INDUCTION -sarja on anodisoitua alumiinia ja se sopii täydellisesti jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Niitatussa kädensijassa on silikoninen otepinta, mikä takaa mukavan ja pehmeän otteen. Lisäksi ruoanvalmistusta helpottavat monet käytönnälliset ratkaisut, kuten kätevät mitta-asteikot sisäpinnalla, kaatoreuna sekä kanteen integroidut kaatosiivilät.

Päivittäiseen käyttöön sopiva, anodisoidusta alumiinista valmistettu sarja tarttumattomalla pinnoitteella.

JAMIE OLIVER QUICK & EASY HARD ANODIZED INDUCTION -sarja on anodisoitua alumiinia ja se sopii täydellisesti jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Niitatussa kädensijassa on silikoninen otepinta, mikä takaa mukavan ja pehmeän otteen. Lisäksi ruoanvalmistusta helpottavat monet käytännölliset ratkaisut, kuten kätevät mitta-asteikot sisäpinnalla, kaatoreuna sekä kanteen integroidut kaatosiivilät. Suunnittelija Jamie Oliver: ”Nämä tuotteet sopivat mitä parhaiten arkikäyttöön - niiden korkea laatu ja ylivertainen tarttumaton pinnoite tekevät ruoanlaitosta mukavaa ja puhdistamisesta helppoa. Siksi olen tehnyt Tefalin kanssa yhteistyötä jo lähes kaksi vuosikymmentä. Lisäksi meillä on yhteinen tavoite: saada yhä useammat ihmiset valmistamaan herkullisia ja ravitsevia aterioita itse, alusta loppuun.” Jamie Oliver"
Välttämättömät
 • Erittäin kestävää, anodisoitua alumiinia

  Anodisoitu alumiini on materiaalina erittäin kestävää. Lisäksi se takaa paistoastian tasaisen lämpenemisen ja pysyy tarttumattomana. Se on myös helppo puhdistaa.

 • Kestävä tarttumaton pinnoite

  Tarttumattoman pinnoite on vahvistettu titaanihiukkasilla. Siksi se kestää naarmuuntumatta ja on helppo puhdistaa.

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  0 % PFOA-yhdisteitä, 0 % lyijyä, 0 % kadmiumia*

  *Täyttää tiukemmat vaatimukset kuin mitä ruoanvalmistusastioille nykyisin asetetaan. Ei lyijyä, ei kadmiumia (Pb- ja Cd-vapaa) merkitsee, että lyijyä ja/tai kadmiumia ei ole erikseen lisätty pinnoitteisiin. Siirtyminen alittaa tason 0,005 mg/kg.

 • Thermo-Signal™-tekniikka helpottaa ruoanvalmistusta

  Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun.

 • Uuninkestävä paistinpannu

  Uuninkestävyys 175 astetta kannen kanssa, ilman kantta 210 astetta.

 • Kansi ja kaatonokka helpottavat kaatamista.

  Kannen kaatoaukot ja kaatonokka helpottavat kaatamista.

 • Selkeät mitta-asteikot sisäpinnassa

  Selkeät mitta-asteikot sisäpinnassa helpottavat mm. kastikkeiden ja keittojen valmistusta.

 • Kahvasta saa mukavan ja tukevan otteen.

  Silikonikahvasta saa mukavan ja turvallisen otteen. Lisäksi se pysyy viileänä.

 • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktioliesille.

  Näitä keittoastioita voidaan käyttää kaikentyyppisillä keittolevyillä, mukaan lukien induktio, kaasu, keraaminen ja sähkö, joten ne ovat monipuolisia keittiössä.

Ominaisuudet
Materiaali ALUMIINI  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Käyttöohjeita ja takuutiedot