TEFAL Ingenio Ultimate Range

Ingenio Ultimate Range
Ingenio Ultimatessa on erittäin laadukas tarttumaton pinnoite, joka kestää jopa 3 kertaa pidempään verrattuna Tefalin vakiopinnoitteeseen. Kestävän tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoka ei tartu kiinni kypsennyksen aikana ja paistoastiat on erittäin helppo puhdistaa.

Monikäyttöinen ja tilaa säästävä Ingenio! Tefal Ingenio -tuotteiden erikoisuutena on irrotettava kädensija, jonka voi vaihtaa pannusta toiseen yhdellä napsautuksella. Sen ansiosta Ingenio keitto- ja paistoastiat soveltuvat monipuoliseen käyttöön: kypsennä liedellä, siirrä uuniin, tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Irrotettavan kahvan ansiosta Ingenio keitto-, ja paistoastiat ovat pinottavia, joten ne vievät jopa 50 % vähemmän tilaa ja mahtuvat helposti keittiön kaappeihin. Sarja on täydellinen myös matkailuautoon, veneeseen tai kesämökille. Irrotettava kahva nostaa jopa 10 kg:n kuorman, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla. Tefal myöntää Ingenio-kahvalle 10 vuoden takuun. Tuotteissa on 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite, eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia. Testien suorittajat ovat ulkopuolisia riippumattomia laboratorioita, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii. Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötunnistin vaihtaa väriä, kun lämpötila on täydellinen kypsennyksen aloittamiseen (koskee paistinpannuja). Tefalin Thermo-Fusion™ -pohja puolestaan varmistaa lämmön jakautumisen nopeasti ja täydellisesti pannun koko pinnalle. Tämä takaa ruoan täydellisen paistopinnan, koostumuksen, värin ja maun – joka kerta. Sopii kaikille liesille, myös induktiolle.
Välttämättömät
 • Monikäyttöiset keitto- ja paistoastiat

  Irrotettava kahva ja pinottava rakenne säästävät tilaa jopa 50 %

 • Irrotettava kahva

  Irrotettava kahva nostaa jopa 10 kg:n kuorman, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla. Lisäksi Tefal myöntää Ingenio-kahvalle 10 vuoden takuun.

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  Tefalissa on 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite, eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia. Testien suorittajat ovat ulkopuolisia riippumattomia laboratorioita, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii.

 • Tarttumaton titaanipinnoite

  Tarttumaton pinnoite kestää jopa 3 kertaa pidempään verrattuna Tefalin vakiopinnoitteesiin

 • Thermo-Signal™-lämpötunnistin

  Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötilailmaisin vaihtaa väriä, kun lämpötila on täydellinen kypsennyksen aloittamiseen (koskee paistinpannuja). Täydellinen paistotulos – joka kerta.

 • Helppo puhdistaa

  Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoka ei tartu kiinni kypsennyksen aikana ja astia on helpompi puhdistaa.

 • Täysin yhteensopiva

  Sopii kaikille liesille, myös induktiolle.

 • Thermo-Fusion™-pohja

  Tefalin Thermo-Fusion™ -pohja varmistaa lämmön jakautumisen nopeasti ja tasaisesti pannun koko pinnalle. Tämän ansiosta ruokien paistopinta, rakenne ja maku muodostuvat täydellisiksi.

 • Valmistettu Ranskassa

  Valmistettu Ranskassa

Ominaisuudet
Materiaali ALUMIINI  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Uuninkestävä KAIKKI PAITSI KÄDENSIJAT JA KANNET  
Voi pestä astianpesukoneessa KYLLÄ  
Sisäpinnoitteen nimi TITANIUM 3X  
Sisäpinnoitteen väri 1 HARMAA  
Thermo-Spot (lämpötunnistin) Yes  
Ulkopinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Pohjan tyyppi SUPERIOR INDUCTION TECHNOLOGY  
Kaatoreuna KYLLÄ  
Kädensijan tyyppi Irrotettava  
Cooking surface Non stick  
Coating durability (for Pans) X3  
Product Specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Sisäpinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Käyttöohjeita ja takuutiedot