TEFAL Ingenio Resource Range

Ingenio Resource Range
Ingenio Resource on luonnollinen valinta ympäristöstä välittäville ihmisille – sarja on valmistettu 100 % kierrätysalumiinista ja valmistukseen tarvitaan jopa 95 % vähemmän energiaa kuin uuden alumiinin tuotantoon – hankinnalla voit tukea ympäristön suojelemista, laadusta silti tinkimättä.

Monikäyttöinen ja tilaa säästävä Ingenio! Tefal Ingenio -tuotteiden erikoisuutena on irrotettava kädensija, jonka voi vaihtaa pannusta toiseen yhdellä napsautuksella. Sen ansiosta Ingenio keitto- ja paistoastiat soveltuvat monipuoliseen käyttöön: kypsennä liedellä, siirrä uuniin, tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Irrotettavan kahvan ansiosta Ingenio keitto-, ja paistoastiat ovat pinottavia, joten ne vievät jopa 50 % vähemmän tilaa ja mahtuvat helposti keittiön kaappeihin. Sarja on täydellinen myös matkailuautoon, veneeseen tai kesämökille. Irrotettava kahva nostaa jopa 10 kg:n kuorman, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla. Tefal myöntää Ingenio-kahvalle jopa 10 vuoden takuun. Tuotteissa on 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite, eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia*. Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötunnistin vaihtaa väriä, kun lämpötila on täydellinen kypsennyksen aloittamiseen. Tefalin Thermo-Fusion™ -pohja puolestaan varmistaa lämmön jakautumisen nopeasti ja tasaisesti pannun koko pinnalle. Tämä takaa ruoan täydellisen paistopinnan, koostumuksen, värin ja maun – joka kerta. Tuotteet sopivat kaikille liesille, myös induktiolle. *Testattu ulkopuolisten riippumattomien laboratorioiden toimesta, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii.
Välttämättömät
 • Monikäyttöiset keitto- ja paistoastiat

  Irrotettava kahva ja pinottava rakenne säästävät tilaa jopa 50 %

 • Irrotettava kahva

  Irrotettava kahva nostaa jopa 10 kg:n kuorman, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla. Lisäksi Tefal myöntää Ingenio-kahvalle 10 vuoden takuun.

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  Tefal-tuotteissa on 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite, eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia. (Testattu ulkopuolisten riippumattomien laboratorioiden toimesta, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii.) elintarvikevirasto vaatii

 • Valmistettu 100 % kierrätysalumiinista

  Resource on valmistettu 100 % kierrätysalumiinista

 • Tarttumaton titaanipinnoite

  Kestää jopa 2 kertaa pidempään kuin Tefalin vakiopinnoitteet

 • Thermo-Signal™-lämpötunnistin

  Älykäs Thermo-Signal™-lämpötunnistin vaihtaa väriä, kun lämpötila on täydellinen paistamisen aloittamiseen (koskee paistinpannuja)

 • Helppo puhdistaa

  Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoka ei tartu kiinni kypsennyksen aikana ja astia on helpompi puhdistaa.

 • Täysin yhteensopiva

  Sopii kaikille liesille, myös induktiolle.

 • Thermo-Fusion™-pohja

  Tefalin Thermo-Fusion™-pohja jakaa lämmön nopeasti ja täydellisesti pannun koko pinnalle ja varmistaa täydellisen tuloksen – joka kerta.

 • Valmistettu Ranskassa

  Valmistettu Ranskassa

Ominaisuudet
Materiaali ALUMIINI  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Uuninkestävä KAIKKI PAITSI KÄDENSIJAT JA KANNET  
Voi pestä astianpesukoneessa KAIKKI PAITSI KÄDENSIJAT  
Sisäpinnoitteen nimi TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (lämpötunnistin) Yes  
Ulkopinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Kaatoreuna KYLLÄ  
Kädensijan tyyppi Irrotettava  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Healthy cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product Specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Sisäpinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Käyttöohjeita ja takuutiedot