TEFAL INGENIO PERFORMANCE

INGENIO PERFORMANCE Nerokasta, turvallista ja helppoa ammattitason kokkausta yhdellä napsautuksella!

Ingenion induktiopannujen ja niiden täysin turvallisen ja irrotettavan kädensijan ansiosta voit vaihtaa pannusta toiseen yhdellä napsautuksella. Valmista ruokaa liedellä, siirrä pannu uuniin, tarjoile suoraan astiasta ja säilytä sen avulla ruoantähteitä jääkaapissa! Lisäksi pannun tilaa säästävä ja pinottava rakenne takaa helpon säilytyksen keittiön kaapissa. Tuotteissa on käytetty pitkäkestoista Titanium Pro -pinnoitetta (vain pannut), joka kestää jopa kaksi kertaa tavallista pidempään*.

*Titanium Pro: kestää jopa kaksi kertaa pidempään kuin Tefal Titanium Force -pinnoite.

Versatile cookware in a single click

Liedeltä uuniin ja edelleen ruokapöydälle, jääkaappiin tai tiskikoneeseen – Ingenion induktiopannut ovat älykäs vastaus monipuolisten keittiövälineiden tarpeeseen. Ne ovat tilaa säästäviä ja pinottavissa päällekkäin, minkä ansiosta niiden säilyttäminen keittiön kaapissa käy vaivattomasti. Pannujen patentoitu, turvallinen ja irrotettava kädensija kestää jopa 10 kg:n painon**, ja sillä on kymmenen vuoden takuu*. Ingenio Performance on yhteensopiva kaikkien keittolevyjen, mukaan lukien induktioliesien kanssa. Kestävällä ja täysin turvallisella Titanium Force -pinnoitteella käsitellyt Ingenio Performance -tuotteet ovat kestäviä ja helposti puhdistettavissa. Maailman johtavan keittiövälinevalmistaja Tefalin tuotteilla saat herkullisia aterioita päivittäin***. *Tämä Tefal-takuu ei vaikuta niihin lakisääteisiin oikeuksiin, jotka asiakkaalla mahdollisesti on tai niihin oikeuksiin, joita ei voida sulkea pois tai rajoittaa, eikä oikeuksiin sitä jälleenmyyjää vastaan, jolta kuluttaja osti tuotteen. ** Sisäisten testien mukaan *** Riippumattoman paneelin tiedot vuodelta 2016: tuotemerkkipääoma luokassa keittiövälineet.

*Tämä Tefal-takuu ei vaikuta niihin lakisääteisiin oikeuksiin, jotka asiakkaalla mahdollisesti on tai niihin oikeuksiin, joita ei voida sulkea pois tai rajoittaa, eikä oikeuksiin sitä jälleenmyyjää vastaan, jolta kuluttaja osti tuotteen.

**Sisäisten testien mukaan

****Riippumattoman paneelin tiedot vuodelta 2016: tuotemerkkipääoma luokassa keittiövälineet

****TITANIUM PRO -pinnoite kestää jopa kaksi kertaa pidempään kuin Tefal TITANIUM FORCE -pinnoite

Välttämättömät
 • Ingenio: monipuoliset keittiövälineet

  Liedeltä uuniin, uunista pöydälle, pöydältä jääkaappiin ja edelleen tiskikoneeseen – optimaalisilla säilytysominaisuuksilla.

 •  Titanium Pro: lasts up to 2 times longer**** (pans only)

  Especially designed for frypan going through intensive and long culinary life. Titanium Pro coating is reinforced with mineral layer and a new top coat reinforced with titanium particles to last up to 2x longer****.

 • Tefal, world N°1 in cookware***

  Only Tefal goes to such lengths to guarantee perfect cooking results. One more reason to choose Tefal.
  * Independent panel 2016 data, brand value sales, cookware category definition

 • default

 • default

 • default

 • default

 • Our commitment: Cooking healthy, thinking eco-friendly.

  We aim to make long-lasting products that you will use for a very long time, while preserving our planet's health, thanks to recyclable products with a safe non-stick coating (no PFOA, no lead, no cadmium).

 • Made in France

  Tefal is producing these pots and pans in France.

 • All hobs + induction

  Compatible with induction, gas, electric, ceramic, halogen. 

 • 10-year guarantee handle* (sets only)

  100% safe patented handle thanks to the 3-point fixation system.
  Reinforced security: load up to 10 kg**.

 • Thermo-Spot®

  Thermo-Spot® (pans only) turns full red when the pan has reached the ideal temperature for perfect searing. It guarantees: perfect texture, perfect color and perfect flavor, for delicious full-flavored meals every day.

 • default

Käyttöohjeita ja takuutiedot