TEFAL UNLIMITED

UNLIMITED Paras naarmuuntumaton tarttumaton pinnoite*

Kanafileen tirinä pannulla, välineiden kilinä, paistinlastan nopea veto juuri oikealla hetkellä... Vaativa ruoanlaitto edellyttää keittiövälineitä, jotka kestävät äärimmäisiä olosuhteita. Tarttumattomat Tefal Unlimited -kattilat ja -pannut vievät ruoanlaiton aivan uudelle tasolle. Niissä yhdistyvät uusi TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoite, joka tarjoaa verrattoman tarttumattomuuden ja kestävyyden jopa metallisia ruokailuvälineitä vastaan, sekä erittäin paksu THERMO-FUSION™ + -pohja.

8 products for the UNLIMITED range

Naarmuuntumattomat Tefal Unlimited -kattilat ja -pannut

Ei naarmuja, kiinni palanutta ruokaa tai kulumia: oikeanlaisten keitto- ja paistoastioiden avulla ruoanvalmistus on paljon sujuvampaa. Tefalin uusi keitto- ja paistoastiasarja on suunniteltu kestämään äärimmäisiäkin olosuhteita – jotta voit rikkoa rajoja. Tefal Unlimited -kattilat ja -pannut ovat äärimmäisen kestäviä ja laadukkaita. Vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt uusi TITAANINEN naarmuuntumaton ja tarttumaton pinnoite kestää kuusi kertaa pidempään,* yhdistäen tarttumattoman pinnoitteen kätevyyden ja äärimmäisen naarmunkestävyyden, kestäen jopa metalliset työvälineet. Unlimited-kattiloilla ja pannuilla saat aikaan herkullisia tuloksia ja täydellisesti ruskistettua ruokaa, myös ilman lisättyä öljyä. Keitto- ja paistoastiamme vastaavat aina haasteeseen. Ne eivät koskaan petä ja ovat siksi verrattomia. Vie ruoanvalmistustaitosi seuraavalle tasolle Tefalin tähän mennessä parhailla tarttumattomilla keitto- ja paistoastioilla. *Verrattuna Tefal Titanium Standardiin

*Verrattuna Tefalin muihin tarttumattomiin pinnoitteisiin. Sisäinen hankaustesti.

*Verrattuna Tefalin muihin tarttumattomiin pinnoitteisiin. Sisäinen hankaustesti.
**Verrattuna Tefal Titanium standardiin

Välttämättömät
 • Paras naarmuuntumaton tarttumaton pinnoite*  

  Koe TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoite Paras naarmuuntumaton tarttumaton pinnoite*, uudella maksimaalisen kestävyyden tarjoavalla tekniikalla, kestäen jopa 6 kertaa pidempään.**

   

 • 100% safe non-stick coating

  0% PFOA, 0% lead, 0% cadmium*

  * Stricter controls than those required by current food contact regulations. No lead no cadmium (no Pb no Cd) means no intentional addition of Pb and Cd in the coatings. No migration at a level of 0.005 mg/kg.

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™ technology indicates the ideal starting cooking temperature to guarantee perfect texture, colour and taste for delicious full-flavoured meals every day.

 • THERMO-FUSION™+  

  Thanks to its extra large grid combined with a thick base, Thermo-Fusion™+ guarantees fast heating and uniform heat distribution throughout the pan for evenly cooked food

   

 • Extra deep shape

  An all-new, extra-deep format (on pans only) provides the perfect shape for large portions and convenient cooking.

 • Glass lid

  Monitor your cooking with ease, thanks to the elegant glass lid

 • Total compatibility

  Compatible with all stovetops, including induction (gas, electric, ceramic, induction), for total versatility.

 • Performant non-stick coating

  Designed to meet all your everyday cooking needs, discover cookware with a high-performance non-stick coating inside and out for easy cleaning and convenient cooking.

 • Made in France

  Designed and manufactured in France, with premium craftsmanship and expertise

 • Tefal: World #1 in Cookware*

  Tefal works hard to guarantee perfect cooking results every time you step into the kitchen—just one more reason to choose Tefal!
  *Source : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018 data.

Ominaisuudet
Materiaali ALUMIINI  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Voi pestä astianpesukoneessa KYLLÄ  
Sisäpinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Sisäpinnoitteen nimi TITANIUM  
Sisäpinnoitteen väri 1 MUSTA  
Thermo-Spot (lämpötunnistin) Yes  
Ulkopinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Pohjan tyyppi SUPERIOR INDUCTION TECHNOLOGY  
Kaatoreuna KYLLÄ  
Kädensijan tyyppi Kiinteä  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Inspiring cooking  
Product Specificity Specific shape  
Removable handle No  
Käyttöohjeita ja takuutiedot
Usein kysytyt kysymykset
Ainoastaan Ingenio-valikoiman paistinpannuja, kasareita ja ruskistuspannuja voi käyttää uunissa, koska niissä on irrotettava kahva (varmista, että irrotettava kahva on irrotettu). Välineitä ei tule käyttää mikroaalto- tai kiertoilmauunissa.
Paistinpannut: Lämpötilaan 140–195 °C
Kreppipannut: Lämpötilaan 165–240 °C
Nämä lämpötilat ovat optimaalisia ruoan paistamiseen ja ruskistamiseen. Tämä väri-ilmaisin auttaa valmistamaan ruokaa terveellisemmin ja ihanteellisessa lämpötilassa.
• Käytä muovisia tai puisia välineitä. Joidenkin tuotesarjojen kohdalla voi käyttää tiettyjä metallivälineitä, poikkeuksena veitset ja vispilät (tarkista tuotteen pakkauksessa tai käyttöohjeissa olevat käyttösuositukset).
• Vältä leikkaamista suoraan pannussa.
• Älä naarmuta tarttumatonta pintaa. Pienet jäljet tai hiertymät pinnassa ovat normaaleja eivätkä vaikuta astian toimintaan.
• Älä anna pannun kiehua kuivaksi ruoanlaiton jälkeen äläkä jätä tyhjää pannua kuumalle levylle.
• Valitse aina kooltaan sopiva sähkölevy tai säädä kaasulevyn liekkiä niin, että se koskettaa vain pannun pohjaa eikä nouse sivuille.
• Älä koskaan jätä pannua valvomatta ruoanlaiton aikana.
• Anna pannun jäähtyä ennen puhdistamista.
• Pese paistinpannu kuumassa vedessä ja tiskiaineella ruoantähteet poistaen. Kuivaa pannu ja hiero sen tarttumattomalle pinnoitteelle hieman öljyä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Poista ylimääräinen öljy.
• Pese ja kuivaa keittiövälineet aina käytön jälkeen.
Pannu vääntyy, jos se kokee lämpöshokin (ylikuumennettu tyhjä pannu, kuuma pannu kosketuksissa kylmän veden kanssa tai laskettuna kylmälle alustalle jne.).
Anna pannun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen sen puhdistamista.
Vääntynyt pannu paistaa kehnosti.
Pannuja EI KOSKAAN tule käyttää mikroaaltouunissa.
Tarkista tuotteen pakkauksessa tai käyttöohjeissa olevat käyttösuositukset.

Sarjasta riippuen voit käyttää useimpia metallivälineitä, paitsi veitsiä, haarukoita ja vispilöitä. Ole joka tapauksessa varovainen aina kun käytät metallivälinettä. Vältä teräväreunaisten välineiden käyttöä ja leikkaamista suoraan pannussa. Älä tökkää tai paina välineellä tarttumattomaan pinnoitteeseen.

On kuitenkin hyvin suositeltavaa olla käyttämättä metallia, jotta paistinpannut ja kasarit voisivat palvella käytössä mahdollisimman pitkään. Käytä mieluummin muovisia tai puisia välineitä.
Ei. Ruoanlaitto korkeassa lämpötilassa ei nopeuta valmistumista merkittävästi eikä varsinkaan paranna ruoan laatua, joten on hyvin suositeltavaa laittaa ruokaa keskikorkeassa lämpötilassa. Lisäsyy tälle suositukselle on se, että korkea lämpötila voi vaurioittaa tarttumatonta pinnoitetta.
Paistettaessa ja grillattaessa on suositeltavaa käyttää hieman öljyä jotta pinnoite kestäisi kauemmin. Keittämisessä tai hauduttamisessa ei tarvita öljyä.
Pannu tarttumattomalla pinnalla:
Tarttumattomat tuotteet on suunniteltu nimenomaan ehkäisemään ruoan tarttumista. Paistinpannua ja kasaria on kuitenkin hoidettava asianmukaisesti. Noudata seuraavia vinkkejä: Voitele paistinpannu/kasari kevyesti ennen ensimmäistä käyttökertaa ja pese ja kuivaa se käytön jälkeen. Toista käsittely ajoittain, jos peset paistinpannua/kasaria säännöllisesti astianpesukoneessa. Myös ylikuumentamista ja naarmuja on vältettävä, erityisesti metallivälineiden (lastojen, kauhojen) käytöstä ja/tai karhunkielellä pesemisestä syntyviä naarmuja.

Keraaminen pannu:
Keraamisen pinnoitteen tarttumattomuusominaisuudet ovat paljon suppeammat niin suorituskyvyn kuin keston osalta perinteiseen (PTFE-) pinnoitteeseen verrattuna. Suosittelemme käyttämään ruoanlaitossa enemmän rasvaa sekä pesemään voimakkaammin hieman suuremmalla määrällä pesuainetta. Jos ruokaa on tarttunut kiinni, kannattaa jättää astia likoamaan tiskiveteen, jossa voi olla myös hieman valkoviinietikkaa.
Keraaminen pohja värjäytyy ajan myötä niin, ettei jälkiä ole mahdollista poistaa. Tahrat eivät kuitenkaan heikennä astian käyttökelpoisuutta millään tavalla, eivätkä ole terveydelle lainkaan vaaraksi.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiövälineet:
Esilämmitetty pannu ja pienemmät liekit ovat avainasemassa, kun laitat ruokaa ruostumattomalla teräksestä valmistetuilla välineillä. Esilämmitä pannua matalalla tai keskilämmöllä yhdestä kahteen minuuttia. Voit testata, onko pannu valmis tiputtamalla muutaman tipan vettä pannulle ja katsomalla, pomppiiko vesi ympäriinsä. Kaada kunnollisen esilämmityksen jälkeen pannulle 2-3 teelusikallista öljyä tai sen verran, että se peittää pannun pohjan. Ennen ruoan lisäämistä on parasta taputella se kuivaksi ja antaa sen lämmetä huoneenlämpöiseksi. Kun lisäät ruokaa, varmista, että kuuluu tasainen sihisevä ääni, kun ruoka koskettaa pannua. Tämä osoittaa, että ruokasi kypsyy koskettaessaan pannua ja muodostaa luonnollisen pinnan tarttumisen estämiseksi. Anna ruoan kypsyä rauhassa, kunnes oikea kypsyys on saavutettu. Ruoassasi olevat luonnolliset sokerit karamellisoituvat kypsennetyllä pinnalla, kehittäen upeita makuja ja nostaen ruokasi luonnollisesti ylös keittopinnalta. Jos ääni, jonka ruoka antaa koskettaessaan ensimmäistä kertaa pannuun on enemmän rätinää kuin kohinaa, lämpötila on liian korkea ja ruoka voi tarttua.
ÄLÄ KOSKAAN KÄYTÄ tarttumattomia paistinrasvasuihkeita.
Pannu tarttumattomalla pinnalla:
Käsinpesu saippuavedessä riittää.
Pannu on puhdistettava jokaisen käyttökerran jälkeen pinnalle jäävän rasvakerroksen poistamiseksi. Jos pannu ainoastaan pyyhitään paperipyyhkeellä tai huuhdellaan vedellä, kerros ei irtoa kunnolla ja voi paistua pannun seuraavan käytön yhteydessä tahraten pannun.
Pannuja, joissa on tarttumaton pinta, ei saa puhdistaa hankausjauheella tai karhunkielellä. Nailonsieni on ihanteellinen sekä pannun ulko- että sisäpinnan puhdistamiseen.

Keraaminen pannu:
Suosittelemme pesemään keraamisen pannun käsin käyttämällä vettä ja mietoa pesuainetta. Näin saat parhaan pesutuloksen.
Jos pannu ei ole tarpeeksi puhdas tavallisen pesun jälkeen, pannulle voi pirskottaa etikkaa ja vettä jonka jälkeen pannu kuumennetaan. Etikan ja veden sekoitus puhdistaa pannun kypsentämällä. Pese pannu hyvin tämän jälkeen, kuivaa se ja hankaa siihen hieman öljyä, esimerkiksi auringonkukkaöljyä. Ja pannu on kuin uusi.
Upota pannu kuumaan veteen ja käytä tehokasta rasvaa poistavaa astianpesuainetta sitkeän lian puhdistamiseksi. Seuraavaksi voit tarvittaessa puhdistaa pannun muovisella karhunkielellä ja nestemäisellä hankaavalla pesuaineella.

Eloksoitu pannu:
Pannusi käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme käsinpesua hankaamattomalla sienellä.
Ulkoinen pinnoite suojaa keittoastioita konepesun haitallisilta vaikutuksilta. Tästä syystä on tärkeää olla vaurioittamatta pinnoitetta, ja suosittelemme välttämään karhunkielten käyttöä (Scotch Brite).
Tiskikoneessa pestäessä on suositeltavaa käyttää helliä pesuaineita, kuten nesteitä tai geelejä.
Lisäksi liiallista tiskikoneen käyttöä ei suositella.
Käsinpesu ilman karhunkieltä pidentää pannun käyttöikää.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiövälineet:
Päivittäiseen puhdistukseen riittää lämmin saippuavesi. Suosittelemme, että puhdistat pannun huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, sillä pannulle jääneet ruokajäämät voivat aiheuttaa värimuutoksia ja tarttumista.
Päästäksesi eroon liian korkeasta kuumuudesta johtuvista kiinni takertuneesta ruoasta tai värjäytymistä ja tahroista, suosittelemme tuotteen puhdistamista ruostumattoman teräksen/kuparin puhdistusaineella. Tätä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkopuolelle.
Jos alueesi vesi on rautapitoista, astioissasi saattaa ilmetä ruosteista väriä. Käytä ruostumattoman teräksen/kuparin puhdistusainetta tämän poistamiseen.
Jotkut osat ovat konepesun kestäviä ja toiset eivät.

Astianpesukoneen yhteensopivuus:
 • Kattilan/paistinpannun osa: Tuotteesi käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme vain käsinpesua. Konepesussa on suositeltavaa käyttää hellävaraisia pesuaineita, kuten nestettä, geeliä tai jauhetta, ei tabletteja tai pusseja. Tietyt osat voivat himmentyä ja värjäytyä syövyttävien pesuaineiden vaikutuksesta. Takuumme ei kata tämäntyyppistä kulumista.

 • Erikoiskahva (esim. puiset tai irrotettavat kahvat, kuten Ingenio): EI, vain käsinpesu, suositellaan pestäväksi hankaamattomalla sienellä.

 • Keittokansi (paitsi magneettityyppiset nupit): KYLLÄ.

 • Irrotettavat kannen nupit magneetti-tyypeissä: EI, se voi aiheuttaa ruostumista.

 • Säilytystiivisteen kansi: EI, se voi aiheuttaa epämuodostumaa.

Pannun käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme käsinpesua hankaamattomalla sienellä. Konepesussa on suositeltavaa käyttää hellävaraisia pesuaineita, kuten nestettä tai geeliä.
Kahvat ja nupit voivat löystyä ajan myötä jatkuvan lämpenemisen ja jäähtymisen seurauksena. Jos näin käy, kiristä osa varovasti sopivalla ruuvimeisselillä, mutta älä kiristä liikaa.
• Pannulle on ehkä kertynyt ruokajäämiä, jotka ovat mahdollisesti alun perin seurausta ruoasta, jonka on annettu paistua pannulla liikaa. Jäämien poistaminen onnistuu yleensä täyttämällä pannu vedellä ja astianpesuaineella ja jättämällä likoamaan yön yli. Liottamisen jälkeen pannua tulisi hieroa hellävaraisesti pehmeää pesusientä käyttäen. Tarttumaton pinnoite tulisi sen jälkeen huoltaa pienellä määrällä ruokaöljyä – levitä sitä talouspaperilla koko sisäpinnalle.
• Paistinpannua on ehkä kuumennettu liikaa, jolloin tarttumaton pinnoite on vaurioitunut ja värjäytynyt. Pannun toistuva ylikuumentaminen heikentää tarttumatonta pinnoitetta. Paistinpannussa oleva punainen lämpöpiste (Thermo-Spot) on lämpöilmaisin ja kertoo käyttäjälle, milloin pannu on lämmennyt täydelliseen paistolämpötilaan. Kun piste muuttuu yhtenäisen punaiseksi, vakiinnuta lämpötila pienentämällä kuumennustehoa. Älä jatka pannun kuumentamista suurella teholla, muutoin pannu ja tarttumaton pinnoite kuumentuvat liikaa.
• Jos peset pannua astianpesukoneessa, pinnoita tarttumaton sisäpinta joka käyttökerran jälkeen ruokaöljyllä, jotta tarttumaton pinnoite ei kuivu ja varmistat tarttumattomuuden jatkossakin.
• Pannua on käytetty liian suurella lämmöllä tai pannulle sopimattomalla kuumennuslaitteella, minkä seurauksena pannun pohja on vääntynyt ja pyöristynyt.
• Älä myöskään koskaan laske kylmää vettä kuumalle pannulle tai upota kuumaa astiaa kylmään veteen. Äkilliset lämpötilan muutokset voivat saada metallin vääntymään, jolloin pohjasta tulee epätasainen.
Ole varovainen, kun asetat pannua kaasulevylle, sillä tukijalkojen määrä vaihtelee ja erityisesti pienet pannut saattavat vaatia ylimääräisen pannunalustan, jollaisen useimmat kaasuliesien valmistajat toimittavat lieden mukana tai jollaisen voi ostaa heiltä erikseen.
Alumiinikattilan tai -paistinpannun ulkopintaan kohdistuva, esimerkiksi putoamisesta tai kolhusta aiheutuva liiallinen voima voi muuttaa kattilan/pannun muotoa. (Kattila/paistinpannu ei muuta muotoa paistolämpötilan seurauksena.)
Ei. Tarttumattomalla Tefal-/T-fal-pinnoitteella varustetut keittoastiat eivät sisällä PFOA:ta. Riippumattomat laboratoriot tarkistavat tämän säännöllisesti ja vahvistavat, ettei valmiissa tuotteissa ole PFOA:ta. Vuodesta 2003 lähtien riippumattomat laboratoriot ovat suorittaneet säännöllisiä testejä monissa maissa (Aromalyse ja Ianesco Ranskassa, TüvSud Hongkongissa ja SGS Kiinassa). Nämä testit ovat todistaneet järjestelmällisesti, ettei tarttumattomalla Tefal-/T-fal-pinnoitteella varustetuissa tuotteissa ole PFOA:ta.
Ei, tarttumaton pinnoite pitää kiinnittää alkuperäisen valmistusprosessin yhteydessä.
Tarttumaton pinnoite kuluu hyvin harvoin pois tavallisessa kotitalouskäytössä. Asianmukainen käyttö ja hoito pitävät suorituskykyä yllä ajan saatossa. Useimmiten tarttumattoman pinnoitteen kulumisessa on merkkejä ylikuumentamisesta, naarmuttamisesta ja/tai hankaavasta puhdistamisesta.
Tefal-/T-fal on lisännyt tarttumattomiin Tefal-/T-fal-tuotteisiinsa ”Terveys ja ympäristö” (Eco) -tietoja osana laatuun sitoutumistaan. Tämä sitoumus takaa sen, että Tefal-/T-fal-pinnoitteissa ei ole PFOA:ta, lyijyä tai kadmiumia, ja sen, että tarttumattomat tuotteemme ovat vaarattomia ympäristölle ja kuluttajille. Nämä Eco-tiedot perustuvat useissa maissa toimivien riippumattomien laboratorioiden suorittamiin säännöllisiin analyyseihin (INERIS Ranskassa, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS Isossa-Britanniassa, FABES Labs Saksassa, MB Labs Kanadassa ja SGS Kiinassa). Tämä sitoumus löytyy Tefal-/T-fal-tuotemerkin verkkosivustolta sekä tarttumattomalla Tefal-/T-fal-pinnoitteella varustettujen keittoastioiden pakkauksista.
Vallalla on tällä hetkellä paljon epätietoisuutta koskien tarttumattomia pinnoitteita, jotka joskus liittyvät PFOA:han. Tarttumattomat Tefal-/T-fal-pinnoitteet valmistetaan kuitenkin PTFE:stä, joka on lyhenne sanasta/molekyylistä polytetrafluorieteeni. Julkiset terveysvirastot Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat todenneet kyseisen aineen vaarattomaksi. PFOA ja PTFE ovat kaksi täysin eri ainetta. Keittoastiat, joissa on tarttumaton Tefal-/T-fal-pinnoite, on valmistettu PTFE:stä, ja ne eivät sisällä PFOA:ta. Sen lisäksi Tefal/T-fal sitoutui jo yli 20 vuotta sitten olemaan käyttämättä lyijyä ja kadmiumia koko keittoastiavalikoimassaan taatakseen tuotteidensa vaarattomuuden.
PFOA on lyhenne sanasta perfluorioktaanihappo. Tefal/T-fal on sitoutunut takaamaan, että sen valmiissa tuotteissa ei ole PFOA:ta, lyijyä tai kadmiumia ja että sen tarttumattomalla Tefal-/T-fal-pinnoitteella varustetut tuotteet ovat vaarattomia ympäristölle ja kuluttajille.
Tefal-/T-fal-keittoastioidemme tarttumattomassa pinnoitteessa tai lasitteessa ei ole niin kadmiumia kuin lyijyäkään. Kaikki keittoastiamme on suunniteltu ja valmistettu ilman lyijyä tai kadmiumia yli 20 vuoden ajan. Nämä Eco-tiedot löytyvät kaikkien tarttumattomalla Tefal-/T-fal-pinnoitteilla varustettujen tuotteidemme pakkauksista.
Tarttumaton Tefal-/T-fal-pinnoite on tekninen pinnoite, joka on valmistettu polymeeristä nimeltään polytetrafluorieteeni (PTFE). PTFE on se, joka antaa keittoastialle sen tarttumattomuusominaisuutensa. Terveysviranomaiset Euroopassa ja Yhdysvalloissa (ANSES, EFSA, FDA) ovat osoittaneet, että PTFE on reagoimaton aine, joka ei siis reagoi kemiallisesti ruoan, veden tai kotitalouspuhdistustuotteiden kanssa. Se on täysin vaaratonta nieltynä. Kyseiset terveysviranomaiset ovat vahvistaneet keittoastioiden tarttumattomien PTFE-pinnoitteiden vaarattomuuden. Itse asiassa PTFE on niin turvallista, että sitä käytetään usein lääketieteessä sydämentahdistimien ja valtimoita korvaavien pienten putkien pinnoitukseen. Sitä käytetään myös kirurgisiin toimenpiteisiin vakavasta munuaissairaudesta kärsivien potilaiden hyödyksi, ja myös jotkin nivelproteesit on osittain pinnoitettu PTFE:llä.
Nopea keino tarkistaa toimiiko pannu induktioliedellä, on tehdä sille magneettitesti. Se on helppoa: Jos magneetti tarttuu pannun pohjaan, pannu toimii induktioliedellä.
Täsmällistä käyttöikää vuosina on vaikea määrittää, sillä tuotteen käyttöikään vaikuttavat sekä käyttöolot että käytön tiheys. Voit pidentää tuotteen käyttöikää varjelemalla sitä turhan korkeilta lämpötiloilta ja välttämällä laitteen käyttöä silloin, kun siihen ei ole lisätty vettä. Yleensä hyvä valmistustulos saavutetaan jo keski- tai matalalla lämpötilalla. Älä säilytä valmista ruokaa pannulla pitkään (pidempään kuin yksi vuorokausi).
Siirry verkkosivustomme ”Lisätarvikkeet”-osioon, josta löydät helposti tarvikkeita tuotteellesi.
Tietoja takuusta löytyy tämän sivuston Takuu-osiosta.