TEFAL UNLIMITED PREMIUM

UNLIMITED PREMIUM Kestää ajan hammasta.

Kun keittiö täyttyy herkullisista ruoan tuoksuista ja koko perhe on tulossa pian illalliselle, on hyvä tietää, että keitto- ja paistoastiat eivät jätä pulaan. Paistinpannulla ruskistuvat broilerinpalat, keittokasarissa muhiva kastike ja kattilassa kypsyvät lisukkeet – Tefal Unlimited Premium -keittiövälineet suoriutuvat haasteista arjessa ja juhlassa. Tarttumaton TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoite on kaikkien aikojen parhaiten naarmuuntumista kestävä pinnoitteemme. Se sietää kovaa käyttöä jopa teräsvälineillä. Erittäin paksu THERMO-FUSION™+ -induktiopohja takaa nopean lämpenemisen ja lämmön erittäin tasaisen jakautumisen, joten saat täydelliset tulokset helposti.

Tefal Unlimited Premium -paistinpannut ja kattilat

Ei naarmuja, ei koloja, ei kiinni palanutta ruokaa: vankkatekoiset keitto- ja paistoastiat kestävät kovaa ja pitkäaikaista käyttöä ja takaavat, että keittiösi varustetaso on aina kunnossa. Tiukimmat laatuvaatimukset täyttämään kehitetyssä uudessa Unlimited Premium -paistinpannu- ja kattilasarjassa käytetään kaikkien aikojen kestävintä tarttumatonta pinnoitettamme. TITANIUM ANTI-SCRATCH kestää kuusi kertaa pidempään kuin tavalliset TITANIUM-pinnoitteet.* Pinnoite on niin kestävä ja naarmuuntumaton, että teräsvälineet eivät vahingoita sitä ja keittoastiat pysyvät tarttumattomina pitkään. Kun ruoka ei pala pohjaan, saat täydellisen paistopinnan helposti tai voit valmistaa terveellistä ruokaa ilman öljyä ja voita. Unlimited Premiumin avulla on helpompi onnistua keittiössä pienillä ja suurilla aterioilla niin arjessa kuin juhlassakin. *Tehtaissamme tehty sisäinen kulumistesti

* TITANIUM ANTI-SCRATCH on kaikkein naarmuuntumattomin Tefal-pinnoite – kuluminen on testattu tehtaissamme

**Verrattuna Tefalin tavalliseen TITANIUM-pinnoitteeseen

Välttämättömät
 • Tarttumaton TITANIUM ANTI SCRATCH -pinnoite

  Tutustu Tefalin kaikkien aikojen kestävimpään, naarmuuntumattomaan TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoitteeseen. Se kestää jopa 6 kertaa pidempään.**

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  0 % PFOA-aineita, 0 % lyijyä, 0 % kadmiumia*

  *Täyttää tiukemmat vaatimukset kuin mitä ruoanvalmistusastioille nykyisin asetetaan. Ei lyijyä, ei kadmiumia (Pb- ja Cd-vapaa) merkitsee, että lyijyä ja/tai kadmiumia ei ole erikseen lisätty pinnoitteisiin. Siirtyminen alittaa tason 0,005 mg/kg.

 • THERMO-SIGNAL™

  Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun.

 • THERMO-FUSION+™: Tefalin tehokkain induktiopohja

  Thermo-Fusion+™ -induktiopohjamme on erittäin leveä ja paksu. Se takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen keittoastiassa, joten saat täydelliset tulokset helposti.

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu niitattu kahva

  Vankat, niitatut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat varmistavat turvallisen ja mukavan otteen.

 • Soveltuu kaikille liesille, myös induktioliesille

  Näitä keittoastioita voidaan käyttää kaikentyyppisillä keittolevyillä, mukaan lukien induktio, kaasu, keramiikka ja sähkö, joten ne ovat monipuolisia keittiössä.

 • Tehokas tarttumaton pinnoite sisä- ja ulkopuolella

  Tehokas tarttumaton pinnoite estää ruoan palamisen kiinni silloinkin, kun et käytä voita tai öljyä. Siksi ruoanvalmistusastiat on helppo puhdistaa – juuri oikea valinta ruoanlaittoon kiireisessä arjessa.

 • Valmistettu Ranskassa

  Sarja on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa ja perustuu Tefalin vankkaan asiantuntemukseen ja laatuajatteluun.

 • Tefal: keittoastioiden maailman ykkönen*

  Pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä laadukkaampia tuotteita, jotka auttavat sinua onnistumaan ruoanlaitossa joka päivä. Osaamisemme ja pitkä kokemuksemme ovat turvanasi.
  *Lähde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, suositushinnat, tiedot 2018.

Ominaisuudet
Materiaali ALUMIINI  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Hobs Compatibility Details INDUKTIO - KAASU - KERAAMINEN - HALOGEENI - SÄHKÖ  
Uuninkestävä Yes, up to 250°C (except glass lids)  
Voi pestä astianpesukoneessa KYLLÄ  
Sisäpinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Sisäpinnoitteen nimi TITANIUM  
Thermo-Spot (lämpötunnistin) Yes  
Ulkopinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Pohjan tyyppi INDUKTIOTEKNOLOGIA  
Kaatoreuna KYLLÄ  
Kädensijan tyyppi Kiinteä  
Käyttöohjeita ja takuutiedot