TEFAL ROBUSTO

ROBUSTO
Robusto on erittäin vankkatekoinen, valualumiinista valmistettu keitto- ja paistoastiasarja. Tuotteiden erityispaksu pohja jakaa lämmön tasaisesti ja varmistaa pitkän käyttöiän sekä erinomaiset paistotulokset. Lisäksi tuotteissa on monia käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten kätevä kaatoreuna, pannun vastakahva ja pystyssä pysyvä kansi.

Robusto-sarjan tuotteet on valmistettu valetusta alumiinista, joka mahdollistaa tavallista paksumman pohjan ja reunojen rakenteen. Tämän ansiosta Robusto-keitto- ja paistoastiat säilyttävät lämmön erinomaisesti ja ruoasta tulee erityisen mureaa ja maukasta. Robusto-paistoastioden korkealaatuinen tarttumaton titaanipinnoite on vahvistettu ylimääräisellä pintakerroksella, joten se kestää jopa 3 kertaa pidempään verrattuna Tefalin vakiopinnoiteeseen. Kätevät kaatoreunat ja -nokat, käytännölliset kädensijat ja pystyssä pysyvä kansi helpottavat ruoanlaittoa. Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötunnistin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun. Sarjan tuoteet sopivat kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Paistoastioissa on 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite, eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia.* Tuotteet ovat konepesun kestäviä. *Testattu ulkopuolisten riippumattomien laboratorioiden toimesta, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii.
Välttämättömät
 • Kestävä ja vankka design

  Robusto-sarjan tuotteissa on erityispaksu pohja sekä hyvin vankka, muotonsa pitävä runko. Robusto-tuotteet ovat erittäin tukevia ja kestäviä kovassakin käytössä. Pannussa on kätevä vastakahva.

 • Thermo-Signal™-lämpötilailmaisin

  Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötilailmaisin vaihtaa väriä, kun lämpötila on täydellinen kypsennyksen aloittamiseen. Täydellisiin tuloksiin – joka kerta.

 • Tarttumaton titaanipinnoite

  Ylimääräisellä pintakerroksella varustettu korkealaatuinen titaanipinnoite kestää jopa 3 kertaa pidempään verrattuna Tefalin vakiopinnoitteeseen.

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  Tefalissa on 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite, eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia. Testien suorittajat ovat ulkopuolisia riippumattomia laboratorioita, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii.

 • Integroidut kaatonokat

  Erikoismalli tarjoilua helpottavilla integroiduilla kaatonokilla.

 • Integroidut sivukahvat

  Älykkäät ja turvalliset integroidut sivukahvat.

 • Mitta-asteikot sisäpuolella

  Sisäpuolella helppolukuinen mitta-asteikko

 • Voidaan pestä astianpesukoneessa

  Voidaan pestä astianpesukoneessa

 • Täysin yhteensopiva

  Sopii kaikille liesille, myös induktiolla toimiville.

Ominaisuudet
Materiaali VALUALUMIINI  
Lämmönlähde INDUKTIO – KAASU – SÄHKÖ – KERAAMINEN – HALOGEENI  
Uuninkestävä YES, UP TO 175°C  
Voi pestä astianpesukoneessa KYLLÄ  
Sisäpinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Sisäpinnoitteen nimi TITANIUM 3X  
Sisäpinnoitteen väri 1 MUSTA  
Thermo-Spot (lämpötunnistin) KATTILAT JA PANNUT  
Ulkopinnoite/-pinta TARTTUMATON PINNOITE  
Pohjan tyyppi INDUKTIOTEKNOLOGIA  
Kaatoreuna KYLLÄ  
Kädensijan tyyppi Kiinteä  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Expert cooking  
Product Specificity Pouring spouts  
Käyttöohjeita ja takuutiedot