TEFAL HEALTHY CHEF

HEALTHY CHEF Terveellistä ja helppoa ruoanvalmistusta

Tefal Healthy Chef -keitto- ja paistoastiasarjan avulla valmistat helposti terveellisempää ruokaa, joka päivä. Tarttumattomaksi pinnoitettu Mineralia+ on vahvistettu luonnollisilla mineraaleilla, joten se kestää pitkään naarmuuntumatta. Pinnoitteen ansiosta voit valmistaa helposti terveellisiä aterioita ilman öljyä tai voita. Paistinpannujen ja kattiloiden Thermo-Fusion™-induktiopohja kuumenee nopeasti ja lämpö jakautuu tasaisesti. Tefalin älykäs Thermo-Signal™ auttaa säätämään lämpötilan oikein.

Tefal Healthy Chef: terveelliseen ruoanvalmistukseen joka päivä

Tutustu Tefal Healthy Chef -sarjaan, jonka avulla valmistat helposti terveellisempää ruokaa. Tarttumaton ja kestävä Mineralia+-pinnoite sisältää luonnollista kalsiumsilikaattimineraalia. Kalsiumsilikaatti on kovaa kuin rauta. Luontaisten ominaisuuksien säilyttämiseksi se saadaan suoraan maaperästä. Valmistusprosessissa ei käytetä eikä lisätä kemikaaleja. Tuloksena on runsaasti kalsiumia sisältävä Non Stick -pinnoite, joka kestää pitkään ja jonka avulla voit helposti valmistaa terveellisiä aterioita ilman öljyä tai voita – päivästä toiseen. Healthy Chef -keittoastioissa on uusi, tehokas Thermo-Fusion™-induktiopohja ja älykäs Thermo-Signal™ -lämpötilanilmaisin.
Välttämättömät
 • Tarttumaton Mineralia+-pinnoite

  Vahvistettu luontaisella kalsiumsilikaattimineraalilla, joka takaa pitkän käyttöiän ja korkean naarmuuntumiskestävyyden, joten valmistat terveellisiä aterioita ilman öljyä tai voita päivästä toiseen.

 • default

 • THERMO-SIGNAL™

  Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun.

 • THERMO-FUSION™: Tefalin uusi tehokas induktiopohja

  Thermo-Fusion™-induktiopohjamme takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen keittoastiassa, joten saat täydelliset tulokset helposti.

 • Tehokas tarttumaton pinnoite sisä- ja ulkopuolella

  Tehokas tarttumaton pinnoite estää ruoan palamisen kiinni sisä- ja ulkopintaan. Siksi ruoanvalmistusastiat on helppo puhdistaa – juuri oikea valinta ruoanlaittoon kiireisessä arjessa.

 • Soveltuu kaikille liesille, myös induktioliesille

  Näitä keittoastioita voidaan käyttää kaikentyyppisillä keittolevyillä, mukaan lukien induktio, kaasu, keramiikka ja sähkö, joten ne ovat monipuolisia keittiössä.

 • Valmistettu Ranskassa

  Sarja on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa ja perustuu Tefalin vankkaan asiantuntemukseen ja laatuajatteluun.

 • Tefal: keittoastioiden maailman ykkönen*

  Pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä laadukkaampia tuotteita, jotka auttavat sinua onnistumaan ruoanlaitossa joka päivä. Osaamisemme ja pitkä kokemuksemme ovat turvanasi.
  *Lähde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, suositushinnat, tiedot 2018.

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  0 % PFOA-aineita, 0 % lyijyä, 0 % kadmiumia*

  *Täyttää tiukemmat vaatimukset kuin mitä ruoanvalmistusastioille nykyisin asetetaan. Ei lyijyä, ei kadmiumia (Pb- ja Cd-vapaa) merkitsee, että lyijyä ja/tai kadmiumia ei ole erikseen lisätty pinnoitteisiin. Siirtyminen alittaa tason 0,005 mg/kg.

 • Lasikansi

  Höyryventtiilillä varustetun lasikannen avulla on helppo seurata kattilan sisältöä, joten hallitset aina ruoanlaittoa täydellisesti.

 • default

 • default

 • default

Käyttöohjeita ja takuutiedot