TEFAL EASY COOK & CLEAN

EASY COOK & CLEAN Todella helppo puhdistaa

Jokainen tietää, että herkullisen ruoan valmistus vie aikaa, mutta mielestämme välineiden puhdistuksen tulisi sujua mahdollisimman nopeasti. Tefal Easy Cook & Clean -tarttumattomat keitto- ja paistoastiat on suunniteltu tekemään päivittäisestä elämästä helpompaa. Sarjan tuotteet ovat täysin pinnoitettuja, joten ne on erittäin helppo puhdistaa. Lisäksi niissä on edistyksellisiä ominaisuuksia, joiden avulla saat aikaan täydellisiä ruokia.

Tefal Easy Cook & Clean -tarttumattomat keitto- ja paistoastiat

Uusien tarttumattomien Easy Cook & Clean -keitto- ja paistoastioiden avulla saat aikaan herkullisia aterioita ilman ylimääräistä sählinkiä. Easy Cook & Clean -sarjan tuotteet on pinnoitettu kokonaan: sisäpuoli, ulkopuoli ja jopa kahvan liekkisuoja on pinnoitettu, siksi ne on erittäin helppo puhdistaa. Laadukas titaaninen pinnoite on suunniteltu kestämään, ja diffuusiopohja jakaa lämmön optimaalisesti, jolloin ruoka kypsentyy tasaisesti. Särmiönmuotoisessa kahvassa on parempi ergonomia ja siitä saa tukevamman otteen. Yhteensopiva kaikkien liesien kanssa, paitsi induktioliesien. Olipa kyseessä arkiateria tai viikonlopun illallinen isommalle porukalle, herkullisten kotiruokien valmistukseen ei ole oikoteitä. Siksi on hyvä, että Tefalin keitto- ja paistoastiat on nopeampi puhdistaa, jolloin sinulla jää enemmän aikaa tärkeisiin asioihin.
Välttämättömät
 • Todella helppo puhdistaa läpikotaisin

  Koe täysin pinnoitetun tuotteen vaivaton puhdistus: se on pinnoitettu sisältä, ulkoa ja liekkisuojasta, joten siivoaminen on helppoa ja onnistuu hetkessä.

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™ technology indicates the ideal starting cooking temperature to guarantee perfect texture, colour and taste for delicious full-flavoured meals each and every day.

 • TITANIUM NON-STICK 

  The high-quality non-stick coating is extra durable and resistant thanks to an ultra-reinforced structure and a protective coating enhanced with Titanium.

 • Diffusion base

  Thanks to its Diffusion Base, the heat is well distributed throughout the pan for good and homogeneous cooking results.

 • Prism handle

  Achieve total control with a handle designed for comfort and precision, with enhanced ergonomics and a firm grip.

 • Hob compatibility: all hobs except induction

  Compatible with all stovetops except induction (gas, electric, ceramic).

 • Made in France

  Designed and manufactured in France, with premium craftsmanship and expertise.

 • Tefal: World #1 in Cookware*

  Tefal works hard to guarantee perfect cooking results every time you step into the kitchen—just one more reason to choose Tefal!
  *Source : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018 data.

 • 100% safe non-stick coating

  0% PFOA, 0% lead, 0% cadmium*

  * Stricter controls than those required by current food contact regulations. No lead no cadmium (no Pb no Cd) means no intentional addition of Pb and Cd in the coatings. No migration at a level of 0.005 mg/kg.

 • Glass lid

  Monitor your cooking with ease, thanks to the elegant glass lid.

 • Easy-to-read measuring marks

  Clear, convenient measuring marks make successful results easy.

 • default

 • default

Käyttöohjeita ja takuutiedot