TEFAL 5-SECOND CHOPPER 900 ml

5-SECOND CHOPPER 900 ml Mullistava ratkaisu kotitekoisen ruoan valmistamiseen nopeasti!

Mullistava ratkaisu kotitekoisen ruoan valmistamiseen nopeasti!

Helpoin ja nopein tapa silputa mitä tahansa ruokaa juuri sopivan kokoisiksi paloiksi. Tefal 5 Seconds -silppurin ansiosta terveellisen ruoan valmistaminen kotona on entistä helpompaa! Erittäin kestävissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa terissä on patentoitu tehostusjärjestelmä, jonka ansiosta tuloksia syntyy nopeasti yhdellä yksinkertaisella eleellä.

Tefal 5 Seconds -silppuri: Silppua mitä tahansa ja valmista terveellisiä aterioita kotona!

Uuden Tefal 5 Seconds -silppurin ansiosta voit valmistella ruoan nopeasti ja valmistaa entistä terveellisempiä aterioita kotona. Laitteen nokkelan teknologian ansiosta silppuaminen sujuu nopeasti ja helposti. Patentoitu tehostusjärjestelmä nopeuttaa silppuamista ja patentoidut itsenäiset roottoriterät tehostavat toimintaa – kaikki tämä yhdellä yksinkertaisella eleellä. Erittäin kestävillä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä voi silputa mitä tahansa ruokaa, ja turvallinen lukitusjärjestelmä takaa mielenrauhan. Läpinäkyvän kulhon ansiosta silpun kokoa on helppo seurata: mitä enemmän vedät, sitä pienempää silppua syntyy. Kätevät ominaisuudet, kuten pehmeä ergonominen kädensija ja luistamaton pohja, tarjoavat täydellisen käyttömukavuuden. Lisäksi 5 Seconds -silppurissa on tehon maksimoiva integroitu teräohjain, ja laitteen tilavuus on jopa 900 ml – voit siis valmistaa aterioita koko perheelle!
Välttämättömät
  • Juuri sopivan kokoista silppua

    Silppua ainekset sopivan kokoisiksi: mitä enemmän vedät, sitä pienempää silppua syntyy. Läpinäkyvän kulhon ansiosta silpun kokoa voi seurata helposti.

  • Turvallinen ja miellyttävä käyttää

    Lukuisia käteviä ominaisuuksia: turvallinen lukitusjärjestelmä, luistamaton pohja ja pehmeä ergonominen kädensija

  • Toimii ilman sähkövirtaa

    Kaikki sähkölaitteen edut käsikäyttöisessä ja pienikokoisessa laitteessa.

Ominaisuudet
Terän materiaali RUOSTUMATON TERÄS  
Lukitusjärjestelmä    
Luistamaton pohja    
Automaattinen kelaus    
Toimii ilman sähkövirtaa    
Kädensijan väri VIHREÄ – DARK CITRONNELLE  
Kansi    
Käyttöohjeita ja takuutiedot