Suklaa-toffeetryffelit

Suklaa-toffeetryffelit

Leivonta

  • 5

    Ruokailijoita

  • Edullinen

    Hinta

  • Helppo

    Vaikeus

  • Valmistusaika

Ainekset

  • 275 g tuoreita karpaloita
  • 200 g sokeria
  • 250 ml portviiniä
  • 250 ml karpalomehua
  • 2 liivatelehteä

Valmistus

Laita sokeri ja portviini Tefalin 18 cm kasariin ja kuumenna, kunnes sokeri on liuennut. Liuota liivatelehdet kylmään veteen pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Vähennä lämpöä siten, että seos kiehuu hiljalleen, ja sekoita joukkoon karpalot, karpalomehu ja liivate. Laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen 30 minuutin ajan sekoittaen välillä, kunnes karpalot avautuvat. Anna jäähtyä ja tarjoile kalkkunan, kanan tai riistan kera.