Juustoiset chili-enchiladat

Juustoiset chili-enchiladat

Pääruoka

  • 4

    Ruokailijoita

  • Edullinen

    Hinta

  • Helppo

    Vaikeus

  • Valmistusaika

  • Kypsennysaika

Ainekset

  • 4 x 110 g tuoretta tonnikalapihviä
  • 1 limetti
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna tai hienoksi silputtuna
  • 10 ml (2 tl) oliiviöljyä
  • 5 ml (1 tl) juustokuminajauhetta
  • 5 ml (1 tl) jauhettua korianteria
  • Vastajauhettua mustapippuria
  • 1 rkl limettimehua
  • Tuoretta korianteria
  • Limettiviipaleita

Valmistus

Raasta limetin kuori hienoksi raasteeksi. Purista limetistä mehu ja laita syrjään. Laita kulhoon ½ tl limetin kuorta, valkosipuli, oliiviöljy, juustokumina, korianterijauhe ja hyppysellinen pippuria ja sekoita tahnaksi. Poista tonnikalapihveistä nahka.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Levitä ohut kerros tahnaa tonnikalapihvien molemmille puolille.

Kuumenna Tefalin paistinpannua, kunnes Thermo-Spotin väri muuttuu. Laita tonnikalapihvit pannulle ja paina niitä kalalle tarkoitetulla paistinlastalla, jotta kypsään kalaan tulee viivakuvio.

Paista 5 minuutin ajan ja vähennä tarvittaessa lämpöä. Käännä pihvit ja paista vielä 5 minuuttia, kunnes kala on läpikypsää. Valuta talouspaperin päällä.

Tarjoile lämmitetystä tarjoiluastiasta välittömästi. Ripottele päälle limettimehua ja silputtua korianteria. Koristele limettiviipaleilla.