TEFAL Jamie Oliver Premium Triply

Jamie Oliver Premium Triply Kuumenee nopeasti, helppo käsitellä

Tässä pannussa on erinomaiset lämmönjohtamisominaisuudet, sillä se on valmistettu kolmikerroksisesta ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Pannu saavuttaa optimaalisen paistolämpötilan nopeasti ja tasaisesti, ja Tefalin maineikas THERMO-SPOT® kertoo, kun pannu on paistovalmis. Se on erittäin kestävä ja tarttumaton, jotta voit nauttia ensiluokkaisesta ruoanvalmistuksesta. Niitattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva mahdollistaa varman otteen. Tämä pannu sopii kaikille liesille, mukaan lukien induktioliedelle, ja se kestää uunia 210 °C asti.

"Tässä erinomaisessa pannussa on hyödynnetty kolmikerrosteknologiaa, minkä ansiosta se lämpenee aina tasaisesti ja nopeasti.

Pannu on juuri sopivan kokoinen, jotta voitruskistaa jauhelihaa täyteläistä bolognesekastiketta varten tai paistaa pari lohifileetä rapeiksi.

 • Tällä paistinpannulla voit ruskistaa laadukkaan häränfileepihvin ja sitten valmistaa maukkaan thaimaalaisen naudanlihawokin chilistä, inkivääristä, korianterista, nuudeleista ja pavuniduista.

Sarjan tuotteet:

 • Paistinpannu 28 cm"
Välttämättömät
 • Kolmikerroksinen rakenne mahdollistaa lämmön jakautumisen tasaisesti

  Kolmikerroksinen ruostumattomasta teräksestä / alumiinista / ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne takaa nopean kuumenemisen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu niitattu kädensija silikonilla varmistaa helppokäyttöisyyden

 • THERMO-SPOT®

  Thermo-Spot® (vain pannuissa) muuttuu kokonaan punaiseksi, kun pannun lämpötila on optimaalinen ruskistamiseen. Tämä takaa ruoan täydellisen koostumuksen, värin ja maun, ja voit valmistaa herkullisia ja maukkaita aterioita joka päivä.

 • Tarttumaton Titanium-pinnoite: Erittäin kestävä titaanipartikkeleilla vahvistettu tarttumaton pinnoite

  Tefalin uuden sukupolven tarttumaton pinnoite: vahvistettu mineraalitäytteillä ja pintakerros vahvistettu titaanipartikkeleilla.

 • Lieden yhteensopivuus: Kaikki liedet + induktio

  Sopii kaikille liesille (kaasu, sähkö, keraaminen) + induktio

 • Sitoumuksemme: ruoanlaittoa terveellisesti ja ympäristöystävällisesti.

  Tefalin tavoitteena on valmistaa kestäviä tuotteita, joita voi käyttää todella pitkään. Haluamme myös suojella ympäristöä, joten tuotteemme ovat kierrätettäviä ja niissä on turvallinen tarttumaton pinnoite* (ei PFOA:ta, ei lyijyä, ei kadmiumia).

 • default

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu niitattu kädensija silikonilla: miellyttävä ja vakaa

  Murtumattomassa pitkässä kädensijassa on miellyttävä pehmeä otepinta, joten pannua on helpompi pidellä. Kestää uunia 210 °C asti. Sivu- ja silmukkakädensijat kestävät uunia 260 °C asti. Käytä patakintaita siirtäessäsi pannua liedeltä tai uunista.

Käyttöohjeita ja takuutiedot