TEFAL INGENIO RESOURCE

INGENIO RESOURCE Suorituskykyä ja kestävyyttä

Liedeltä uuniin, pöydälle, jääkaappiin tai astianpesukoneeseen. Tefal Ingenio -tuotteiden erikoisuutena on täysin turvallinen irrotettava kädensija, jonka voi vaihtaa pannusta toiseen yhdellä napsautuksella. Kypsennä liedellä, siirrä uuniin ja tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Patentoitu, turvallinen ja irrotettava kädensija kestää jopa 10 kg kuorman, ja siinä on 10 vuoden takuu. Tuotteet ovat pinottavia, joten ne vievät vain vähän tilaa ja mahtuvat helposti keittiön kaappeihin.
TEFAL INGENIO RESOURCE -sarja on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä sen tuotteet on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Tämän ansiosta tuotannossa syntyy jopa 90 % vähemmän jätettä*. Näin voimme suojella ympäristöä – yksi pannu kerrallaan! Kierrätetty alumiini on materiaalina erittäin kestävää ja sopii siksi erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

 

*Käytettäessä kierrätettyä alumiinia uuden sijaan.

Tefal Ingenio Resource: ympäristöystävällinen ja kestävä!

" So Chef Multi-Pancake -lettupannulla paistat kerralla viisi täydellistä ohukaista! Pannu on jaettu viiteen osaan, joten taikinan annostelu on helppoa ja lettujen kääntäminen sujuu näppärästi. Tee perinteisiä ohukaisia tai viimeistele ne sitruunalla, marjoilla, kookoksella tai suklaalla – mahdollisuudet ovat rajattomat. Lettupannu sopii erinomaisesti myös blinien, kasvispihvien, kananmunien tai perunoiden paistamiseen.  Pannussa on 100% turvallinen, tarttumaton pinnoite, minkä ansiosta letut eivät tartu kiinni pannuun. Pinnoitteen päällikerros on vahvistettu titaanipartikkeleilla, mikä saa pinnan kestämään naarmuuntumista ja se on helppo puhdistaa. Pinnoite on täysin turvallinen, sillä se ei sisällä lyijyä, kadmiumia tai PFOA-yhdisteitä.  So Chef Multi-Pancake -lettupannussa on myös Tefalin uusi selkeä Thermo-Signal™-lämpötunnistin, joka vaihtaa väriä, kun pannu on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan noin 180 °C ja on käyttövalmis. Tämä takaa ruoan täydellisen paistopinnan, koostumuksen, värin ja maun. Thermo-Signal™ säästää myös energiaa, sillä pannua ei kuumenneta tarpeettomasti.  Tefalin edistyksellinen induktiopohja puolestaan takaa pannun nopean lämpenemisen ja tasaisen lämmönjakautumisen, jolloin paistaminen sujuu nopeasti ja tasalaatuisesti. So Chef Multi-Pancake -lettupannu on yhteensopiva kaikkien liesityyppien kanssa, mukaan lukien induktio. Tuote voidaan kierrättää. Halkaisija 27 cm. Kestää konepesun. Uuninkesto 175 °. "

TITANIUM PRO NON-STICK: Kestää jopa kaksi kertaa pidempään*. *Sisäinen hankaustesti.

Välttämättömät
 • Ingenio – nerokas ja monipuolinen

  Kypsennä liedellä, siirrä uuniin ja tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Lisäksi Ingenio-tuotteet vievät jopa 50 % vähemmän säilytystilaa.

   

 • 100 % kierrätettyä alumiinia.

  Ympäristöystävällinen: valmistettu 100 % kierrätetystä alumiinista, joten hiilijalanjälki on 90 % pienempi.*
  *Kierrätetty alumiini verrattuna uuden alumiinin valmistamiseen

 • Sitoudumme terveelliseen ruoanvalmistukseen ja ympäristön suojelemiseen.

  Sitoudumme terveelliseen ja turvalliseen ruoanvalmistukseen, joten tarttumattomat pinnoitteemme eivät sisällä PFOA-yhdisteitä, lyijyä tai kadmiumia.

 • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktioliesille.

  Näitä keittoastioita voidaan käyttää kaikentyyppisillä keittolevyillä, mukaan lukien induktio, kaasu, keraaminen ja sähkö, joten ne ovat monipuolisia keittiössä.

 • Valmistettu Ranskassa

  Kehitetty ja valmistettu Ranskassa pitkän kokemuksen ja vahvan osaamisen pohjalta.

 • default

  100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

 • default

 • Thermo-Spot®

  Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun.

 • Kahvalla 10 vuoden takuu**

  Patentoitu, turvallinen ja irrotettava kahva kestää jopa 10 kg kuorman, ja siinä on 10 vuoden takuu. ***

 • TITANIUM PRO NON-STICK: Kestää jopa kaksi kertaa pidempään*

  Tarttumattoman pinnoitteen erityinen suojaava kerros on vahvistettu titaanihiukkasilla. Siksi se kestää naarmuuntumatta ja on helppo puhdistaa.

 • default

 • default

 • Valmistettu Ranskassa

  Tefal: keittoastioiden maailman ykkönen*. Pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä laadukkaampia tuotteita, jotka auttavat sinua onnistumaan ruoanlaitossa joka päivä. Osaamisemme ja pitkä kokemuksemme ovat turvanasi.
  *Lähde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, suositushinnat, tiedot 2018.

   

Käyttöohjeita ja takuutiedot