TEFAL EXCELLENCE

EXCELLENCE Parhaiten naarmuuntumista kestävä tarttumaton pinnoitteemme* *Verrattuna muihin Tefalin tarttumattomiin pinnoitteisiin. Sisäinen hankaustesti.

Kun keittiö täyttyy herkullisista ruoan tuoksuista ja koko perhe on tulossa pian illalliselle, on hyvä tietää, että keitto- ja paistoastiat eivät jätä pulaan. Paistinpannulla ruskistuvat broilerinpalat, keittokasarissa muhiva kastike ja kattilassa kypsyvät lisukkeet – Tefal Excellence -keitto- ja paistoastiat selviytyvät haasteista niin arjessa kuin juhlassakin. Tarttumaton TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoite on kaikkien aikojen parhaiten naarmuuntumista kestävä pinnoitteemme. Se sietää kovaa käyttöä jopa teräsvälineillä. Erittäin paksu THERMO-FUSION™+ -induktiopohja takaa nopean lämpenemisen ja lämmön erittäin tasaisen jakautumisen, joten saat täydelliset tulokset helposti.

Tefal Excellence -paistinpannut ja kattilat

Ei naarmuja, ei koloja, ei kiinni palanutta ruokaa: vankkatekoiset keitto- ja paistoastiat kestävät kovaa ja pitkäaikaista käyttöä ja takaavat, että keittiösi varustetaso on aina kunnossa. Tiukimmat laatuvaatimukset täyttävässä uudessa Excellence-paistinpannu- ja kattilasarjassa käytetään kaikkien aikojen kestävintä tarttumatonta pinnoitettamme. TITANIUM ANTI-SCRATCH kestää kuusi kertaa pidempään kuin tavalliset TITANIUM-pinnoitteet.* Pinnoite on niin kestävä ja naarmuuntumaton, että teräsvälineet eivät vahingoita sitä ja keittoastiat pysyvät tarttumattomina pitkään. Kun ruoka ei pala pohjaan, saat täydellisen paistopinnan helposti tai voit valmistaa terveellistä ruokaa ilman öljyä ja voita. Tefal Excellencen avulla on helpompi onnistua keittiössä pienillä ja suurilla aterioilla niin arjessa kuin juhlassakin. *Tehtaissamme tehty sisäinen hankaustesti
Välttämättömät
 • Tarttumaton TITANIUM ANTI SCRATCH -pinnoite

  Tutustu Tefalin kaikkien aikojen kestävimpään, naarmuuntumattomaan TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoitteeseen. Se kestää jopa 6 kertaa pidempään kuin tavallinen TITANIUM-pinnoitteemme *

  *Verrattuna muihin Tefalin tarttumattomiin pinnoitteisiin sisäisessä hankaustestissä.

 • 100 % turvallinen tarttumaton pinnoite

  0 % PFOA-aineita, 0 % lyijyä, 0 % kadmiumia*

  *Täyttää tiukemmat vaatimukset kuin mitä ruoanvalmistusastioille nykyisin asetetaan. Ei lyijyä, ei kadmiumia (Pb- ja Cd-vapaa) merkitsee, että lyijyä ja/tai kadmiumia ei ole erikseen lisätty pinnoitteisiin. Siirtyminen alittaa tason 0,005 mg/kg.

 • default

 • default

 • default

 • Soveltuu kaikille liesille, myös induktioliesille

  Näitä keittoastioita voidaan käyttää kaikentyyppisillä keittolevyillä, mukaan lukien induktio, kaasu, keramiikka ja sähkö, joten ne ovat monipuolisia keittiössä.

 • default

 • THERMO-FUSION+™: Tefalin tehokkain induktiopohja

  Thermo-Fusion+™ -induktiopohjamme on erittäin leveä ja paksu. Se takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen keittoastiassa, joten saat täydelliset tulokset helposti.

 • Lasikansi

  Höyryventtiilillä varustetun lasikannen avulla on helppo seurata kattilan sisältöä, joten hallitset aina ruoanlaittoa täydellisesti.

 • Tehokas tarttumaton pinnoite sisä- ja ulkopuolella

  Tehokas tarttumaton pinnoite estää ruoan palamisen kiinni silloinkin, kun et käytä voita tai öljyä. Siksi ruoanvalmistusastiat on helppo puhdistaa – juuri oikea valinta ruoanlaittoon kiireisessä arjessa.

 • Tefal: keittoastioiden maailman ykkönen*

  Pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä laadukkaampia tuotteita, jotka auttavat sinua onnistumaan ruoanlaitossa joka päivä. Osaamisemme ja pitkä kokemuksemme ovat turvanasi.
  *Lähde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, suositushinnat, tiedot 2018.

 • THERMO-SIGNAL™

  Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun.

 • Valmistettu Ranskassa

  Sarja on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa ja perustuu Tefalin vankkaan asiantuntemukseen ja laatuajatteluun.

Käyttöohjeita ja takuutiedot